@Joker Mavi tikli üyeden şikayetçiyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rating - 0%
Selamlar @Joker adlı hocamla ufak tefek shell takas işimiz oldu. Onun forumda tikli üye olmasının verdiği güvenden ve takaslarda sorun olmadığı için kendisiyle bir daha alış veriş yapacaktım fakat işin buraya geleceğini düşünmedim. Elimde dekont felan var onu paylaşmak istemiyorum. Ben teslimatı yapmasını bekliyorum anlaştığımız gibi olmasını istiyorum adminlerimiz ilgilenirse çok mutlu olacağım.

Arkadaşlar 4 gün olacak bekliyorum ondan açtım

Ekli dosyalar

• 44.png
    44.png
    35.8 KB · Görüntüleme: 67
  • 55.png
    55.png
    42.6 KB · Görüntüleme: 67
  • 33.png
    33.png
    37.4 KB · Görüntüleme: 59
  • 66.png
    66.png
    46.6 KB · Görüntüleme: 60
N

Nobody

@Joker açıklama bekliyoruz kardeşim
edit: açıklama yapana kadar mavi tik ve legend rankı alındı 24 saat içinde açıklama gelmezse forumdan uzaklaştırılacak.

Rating - 0%
Ben kişiyi karalamak için açmadım bu konuyu fakat biraz öyle oldu sanırım sadece konuya cevap vermesini veya bana skype üzerinden mesaj atmasını teslimatı veya iade yapmasını bekliyorum.

Rating - 0%
Teslimat veya para iade yapılmadı ayrıca 2 hafta önce takas yaptığımız tüm sitelerin kendi sitelerimde dahil şifrelerini değiştirip shelleri silip kendi kontrolüne geçirmiş bilginize arkadaşa dikkat edelim kimsenin ticaret yapmasını önermiyorum kesinlikle herkesin ticaret yaparken mutlaka escrow kullanmasını öneriyorum.

İşlem dekontum burada kişinin kaldırmasını istediği dekontun pdfini de ekledim. Kişiyi banlamanızı rica ediyorum.

Ekli dosyalar

• İşlem dekontunuz.pdf
    295.8 KB · Görüntüleme: 13
  • 1.png
    1.png
    47.6 KB · Görüntüleme: 17
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,493Konular
3,268,671Mesajlar
315,269Kullanıcılar
Üst Alt