1.si çocuk ben kimseyi daha tokatlamadım varsa tokatladığım şikayet konusu açsın yoksa kimseyi siklemem 2.si gel uzun uzun komnuşalım burda din önemli deil milletin dinine...

1.si çocuk ben kimseyi daha tokatlamadım varsa tokatladığım şikayet konusu açsın yoksa kimseyi siklemem
2.si gel uzun uzun komnuşalım burda din önemli deil milletin dinine küfür etmen çok saçma o dine ait deilsen eğer saygı duy onuda yapamıyosan karışma küfür ettme ben sana kötü bi insansın demedim igdende yazdım Allah'a mı küfür ettin dedim hyr dedin ondan mı banlandın dedim Allah'a sövdün aynı şekil gelip spydede sövdün kahpeliğin lüzmu yok değil mi
@Jordan bana ulaş kardeşim tekrardan igden

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
1.si çocuk ben kimseyi daha tokatlamadım varsa tokatladığım şikayet konusu açsın yoksa kimseyi siklemem
2.si gel uzun uzun komnuşalım burda din önemli deil milletin dinine küfür etmen çok saçma o dine ait deilsen eğer saygı duy onuda yapamıyosan karışma küfür ettme ben sana kötü bi insansın demedim igdende yazdım Allah'a mı küfür ettin dedim hyr dedin ondan mı banlandın dedim Allah'a sövdün aynı şekil gelip spydede sövdün kahpeliğin lüzmu yok değil mi
@Jordan bana ulaş kardeşim tekrardan igden
xd

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
133,081Konular
3,280,849Mesajlar
318,554Kullanıcılar
PiffixSon Üye
Üst Alt