Kaç Moderatorlerle Hiç menmun degilim

Rating - 100%
Merhaba spyhackerz. Okuyabileceğiniz gibi, birkaç moderatörden memnun olmadığımı söylemek isterim. bazi moderatörler yetkisini kötü anlamda kullaniyo Bu yüzden bir şeylerin değişmesi gerektiğini düşünüyorum. bir moderatör olarak, hakaret veya kışkırtmak için uygun değildir. kim olduğunu söylemem gerek degil herkes biliyor çünkü. Bir şey değişiklikleri umuyoruz. ve taraf tutmak da yakişmiyor.
Inshallah soytari yemeyiz .feedback verdim

BraveHeart 

Dostum olmaz, Hasmım Yaşamaz.

SOYTARI
Rating - 100%
Diğer modlar hakkında ki düşünceleriniz hakkında bir fikrim yok inanın, size bir yanlışım vs oldu ise bilmek isterim kötü yanlarınımı? Eleştiri ye açığım küfür hakaret argo kullanmadıktan sonra istediğinizi diyebilirsiniz.

Rating - 0%
Diğer modlar hakkında ki düşünceleriniz hakkında bir fikrim yok inanın, size bir yanlışım vs oldu ise bilmek isterim kötü yanlarınımı? Eleştiri ye açığım küfür hakaret argo kullanmadıktan sonra istediğinizi diyebilirsiniz.
Ben seni tenzih ediyorum , ergenliği atlatmış ama ergenlik psikolojisini hâlâ atlatamamislara diyorum

SlowyCan 

Bozkurt
Rating - 88.9%
Eleştirilere açık olan insan her zaman kendisinide karşısındakinide geliştirir eleştiriyi kaldırabildiğin için seni tebrik ediyorum. Sana birşey denildiğini sanmıyorum bro

SpyWhite

kriptohaberleri.co

SOYTARI
Rating - 100%
senın kötü bir olayını görmedım sadece geçen gün bir arkadaşımız forum ıcın logo çalışması yaptığı konuya çöp bir şeye benzememiş gibi yorum yapman dışında

gaddaramca 

"Vur şanlı silahınla, gönül mülkü düzelsin"
Rating - 100%
Bundan sonra da bana Bir kişi bile "taraf tutuyorsun" derse hiç hoş olmaz. Eğer taraf tuttuğumu düşünen varsa bu konu altında o düşüncesinin sebebi ile birlikte yazarsa sevinirim.

R00T3R

Dolandırıcıdır, hiçbir konusundan dosya indirmeyin

SOYTARI
Rating - 0%
boşuna konu açmışsın anarchosa son sözü söyledi zaten
chatbox üzerinde haklı haksız sataşmalarda bulunup bide bayan moderasyon yetkililerine hakaret kullanırsanız, bu hikayede yarrağı yiyen taraf siz olursunuz

anarchosa samimiyeti olmayan adama her zaman alt gözle bakar tanıdığına karşı..

131,516Konular
3,268,909Mesajlar
315,324Kullanıcılar
eba0640Son Üye
Üst Alt