bakam
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
SaHerkeze Merhaba bugün sizlere Kali Linux kullanarak Telegram'dan para kazanmayı göstericem bildiğiniz üzere telegram botları var (btc,etc,ltc vs) bunları afk bırakarak oto kasmayı göstericem ama arada linkler tükeniyor çok afk bırakmayı önermiyorum. Yapıma geçelim!
Not: Herkez termuda yapıyordu Linux'da yapan yoktu bende yazayım dedim
[Gizli içerik]
bakalımHerkeze Merhaba bugün sizlere Kali Linux kullanarak Telegram'dan para kazanmayı göstericem bildiğiniz üzere telegram botları var (btc,etc,ltc vs) bunları afk bırakarak oto kasmayı göstericem ama arada linkler tükeniyor çok afk bırakmayı önermiyorum. Yapıma geçelim!
[Gizli içerik]
sdrHerkeze Merhaba bugün sizlere Kali Linux kullanarak Telegram'dan para kazanmayı göstericem bildiğiniz üzere telegram botları var (btc,etc,ltc vs) bunları afk bırakarak oto kasmayı göstericem ama arada linkler tükeniyor çok afk bırakmayı önermiyorum. Yapıma geçelim!
[Gizli içerik]
bakalım kankaHerkeze Merhaba bugün sizlere Kali Linux kullanarak Telegram'dan para kazanmayı göstericem bildiğiniz üzere telegram botları var (btc,etc,ltc vs) bunları afk bırakarak oto kasmayı göstericem ama arada linkler tükeniyor çok afk bırakmayı önermiyorum. Yapıma geçelim!
[Gizli içerik]
bklmHerkeze Merhaba bugün sizlere Kali Linux kullanarak Telegram'dan para kazanmayı göstericem bildiğiniz üzere telegram botları var (btc,etc,ltc vs) bunları afk bırakarak oto kasmayı göstericem ama arada linkler tükeniyor çok afk bırakmayı önermiyorum. Yapıma geçelim!
[Gizli içerik]
bakalımHerkeze Merhaba bugün sizlere Kali Linux kullanarak Telegram'dan para kazanmayı göstericem bildiğiniz üzere telegram botları var (btc,etc,ltc vs) bunları afk bırakarak oto kasmayı göstericem ama arada linkler tükeniyor çok afk bırakmayı önermiyorum. Yapıma geçelim!
[Gizli içerik]
tyHerkeze Merhaba bugün sizlere Kali Linux kullanarak Telegram'dan para kazanmayı göstericem bildiğiniz üzere telegram botları var (btc,etc,ltc vs) bunları afk bırakarak oto kasmayı göstericem ama arada linkler tükeniyor çok afk bırakmayı önermiyorum. Yapıma geçelim!
[Gizli içerik]
Herkeze Merhaba bugün sizlere Kali Linux kullanarak Telegram'dan para kazanmayı göstericem bildiğiniz üzere telegram botları var (btc,etc,ltc vs) bunları afk bırakarak oto kasmayı göstericem ama arada linkler tükeniyor çok afk bırakmayı önermiyorum. Yapıma geçelim!
*** Hidden text: cannot be quoted. ***
.Herkeze Merhaba bugün sizlere Kali Linux kullanarak Telegram'dan para kazanmayı göstericem bildiğiniz üzere telegram botları var (btc,etc,ltc vs) bunları afk bırakarak oto kasmayı göstericem ama arada linkler tükeniyor çok afk bırakmayı önermiyorum. Yapıma geçelim!
Yapamıyorum sürekli hatalar alıyorumHerkeze Merhaba bugün sizlere Kali Linux kullanarak Telegram'dan para kazanmayı göstericem bildiğiniz üzere telegram botları var (btc,etc,ltc vs) bunları afk bırakarak oto kasmayı göstericem ama arada linkler tükeniyor çok afk bırakmayı önermiyorum. Yapıma geçelim!