1. Akbank Mobil’i indirin ve 100010012093939 davet kodu ile kayıt olun.
2. Görüntülü görüşme adımlarını tamamlayarak hesabınızı oluşturun ve minimum 5 TL yatırarak hesabınızı etkinleştirin.
3. Üyeliğinizi tamamladığınızı bana iletmeniz halinde 375 TL ek ödeme yapılacaktır.
💸 8.000 TL Kazanmak İsteyenler İçin
🟩 Adım 1: Axess Kredi Kartınızı Alın
Eğer henüz Akbank Axess kredi kartınız yoksa, başvuru yaparak kartınızı edinin. Onaylandıktan sonra kampanyalara katılmaya hazırsınız.
🟩 Adım 2: Akbank Jüzdan Uygulamasındaki 8.000 TL Chip Para Kampanyasına Katılın
Akbank Jüzdan uygulamasında yer alan “8.000 TL chip-para kazan” kampanyasına giriş yaparak katılımınızı onaylayın.
🟩 Adım 3: Kassa Uygulamasını Kullanın
Telefonunuza Kassa uygulamasını indirip hesabınızı oluşturun.
Akbank Axess kredi kartınızı uygulamaya tanımlayın.
Toplamda 10 defa olacak şekilde karta para yüklemesi yapın.
Yüklediğiniz tutarları geri çekerek işlemleri tamamlayın.
Bu adım, kampanya koşulunu yerine getirmenizi sağlar. İşlemler tamamen güvenlidir ve herhangi bir mali kayıp yaşanmaz.
🎉 Sonuç:
Kampanya koşulları sağlandığında toplam 8.000 TL chip para hesabınıza otomatik olarak tanımlanır. Bu tutarı anlaşmalı noktalarda harcayabilir veya kampanyaya göre başka avantajlarla kullanabilirsiniz.
Kampanyalar
www.akbank.com
www.axess.com.tr

2. Görüntülü görüşme adımlarını tamamlayarak hesabınızı oluşturun ve minimum 5 TL yatırarak hesabınızı etkinleştirin.
3. Üyeliğinizi tamamladığınızı bana iletmeniz halinde 375 TL ek ödeme yapılacaktır.
💸 8.000 TL Kazanmak İsteyenler İçin
🟩 Adım 1: Axess Kredi Kartınızı Alın
Eğer henüz Akbank Axess kredi kartınız yoksa, başvuru yaparak kartınızı edinin. Onaylandıktan sonra kampanyalara katılmaya hazırsınız.
🟩 Adım 2: Akbank Jüzdan Uygulamasındaki 8.000 TL Chip Para Kampanyasına Katılın
Akbank Jüzdan uygulamasında yer alan “8.000 TL chip-para kazan” kampanyasına giriş yaparak katılımınızı onaylayın.
🟩 Adım 3: Kassa Uygulamasını Kullanın
Telefonunuza Kassa uygulamasını indirip hesabınızı oluşturun.
Akbank Axess kredi kartınızı uygulamaya tanımlayın.
Toplamda 10 defa olacak şekilde karta para yüklemesi yapın.
Yüklediğiniz tutarları geri çekerek işlemleri tamamlayın.
Bu adım, kampanya koşulunu yerine getirmenizi sağlar. İşlemler tamamen güvenlidir ve herhangi bir mali kayıp yaşanmaz.
🎉 Sonuç:
Kampanya koşulları sağlandığında toplam 8.000 TL chip para hesabınıza otomatik olarak tanımlanır. Bu tutarı anlaşmalı noktalarda harcayabilir veya kampanyaya göre başka avantajlarla kullanabilirsiniz.
Kampanyalar
Davet Et Kazan
Sana özel davet koduyla Akbanklı olup otomatik fatura ödeme talimatı veren her yakının için 750 TL olmak suretiyle 60.000 TL’ye varan chip-para kazanabilirsin.
Axess'e şimdi başvuran Akbanklılar, 8.000 TL'ye varan chip-para kazanıyor
İlk kez Axess’e başvurarak; yapacağınız her 3.000 TL ve üzeri harcamaya 800 TL, toplam 8.000 TL’ye varan chip-para kazanabilirsiniz.