Kapanan dm hesabını Açmak %100 kesin kanıtı var

Öncelikle Selamunaleyküm beyler ben bu yontemı kendım uydurmustum tutacağını zannetmıyordum ama açılmış hesap benım dm hesabımdı 1 hafta sonra banlanmıştı ve bende altta...

Öncelikle Selamunaleyküm beyler ben bu yontemı kendım uydurmustum tutacağını zannetmıyordum ama açılmış hesap benım dm hesabımdı 1 hafta sonra banlanmıştı ve bende altta yazdığım yöntemı denedım ve oldu ben olmaz düşünüyordum sımdı gırdım açılmıs hesap %100 açılacak hesabınız...

beyler öncelikle kapanan hesaba intgram yerınden giriş yapın orda ihlalden kapatık yazar daha fazla bilgi al yerıne tıklayın ve itiraz et yerıne gelın orda instgram kullanıcı adınızı kendı numaranızı ve gerçek isminizi yazın boşluklara sırasıyla ve gmail yerine dm hesabınız için hangı gmaili kullanıyorsanız onu yazın ve altta itiraz yazma yerı var şunları yazın:bu ınstgram hesabı benım kışisel hesabımdı ve çalınıp kapattılar lütfen hesabımı geri verin benim hiçbir sucum yokken hesabımı kapatttınız eğer hesabımı geri alamazsam hukuki yönteme başvuracağım ben kappatırmadım hesabımı çalınca adamlar ismini değiştirip kapatıılar..
yazın ve 3 4 kere gönderın ardından 1 gun sonra yazdıoğınız gmaile bır mail gelıcek maıl şöyle:lütfen alta verdiğimiz kodu kağıda el yazınız ile yazın ve yüzünüzünde gözükeceği şekilde fotonuzuzu çekın atın dıyecek ben bu mailli gördümmü başlarım hesabına diyip göndermedım ve göndermediğim halde hesabım açıldı.. kesın yöntem[CHARGE=5]
[/CHARGE]

İstiyen olursa düşük bir ücretle hesabınızı açarım...

kanıt ıstıyen ınstgramını versın atarım özelden

Öncelikle Selamunaleyküm beyler ben bu yontemı kendım uydurmustum tutacağını zannetmıyordum ama açılmış hesap benım dm hesabımdı 1 hafta sonra banlanmıştı ve bende altta yazdığım yöntemı denedım ve oldu ben olmaz düşünüyordum sımdı gırdım açılmıs hesap %100 açılacak hesabınız...

beyler öncelikle kapanan hesaba intgram yerınden giriş yapın orda ihlalden kapatık yazar daha fazla bilgi al yerıne tıklayın ve itiraz et yerıne gelın orda instgram kullanıcı adınızı kendı numaranızı ve gerçek isminizi yazın boşluklara sırasıyla ve gmail yerine dm hesabınız için hangı gmaili kullanıyorsanız onu yazın ve altta itiraz yazma yerı var şunları yazın:bu ınstgram hesabı benım kışisel hesabımdı ve çalınıp kapattılar lütfen hesabımı geri verin benim hiçbir sucum yokken hesabımı kapatttınız eğer hesabımı geri alamazsam hukuki yönteme başvuracağım ben kappatırmadım hesabımı çalınca adamlar ismini değiştirip kapatıılar..
yazın ve 3 4 kere gönderın ardından 1 gun sonra yazdıoğınız gmaile bır mail gelıcek maıl şöyle:lütfen alta verdiğimiz kodu kağıda el yazınız ile yazın ve yüzünüzünde gözükeceği şekilde fotonuzuzu çekın atın dıyecek ben bu mailli gördümmü başlarım hesabına diyip göndermedım ve göndermediğim halde hesabım açıldı.. kesın yöntem-=Stripped Content=-

İstiyen olursa düşük bir ücretle hesabınızı açarım...

kanıt ıstıyen ınstgramını versın atarım özelden

131,815Konular
3,271,624Mesajlar
316,271Kullanıcılar
okokokugSon Üye
Üst Alt