Medya ve 1000 ₺ ve FormsuzKapanan hesabı açma formsuz net şekilde çalışan medya tarzı düzgün şekilde kapanan hesabı açma methodu alacağım 1.000 TL civarı form ile gelmeyin düzgün şekilde açan tecil ettirene trink ödemesin yaparım bekliyorum
1000 TL örnek verdim forumlar hiçbir işe yaramıyor o yüzden sağlam satıcı varsa fiyatı da yükseltiriz sorun yokMedya ve 1000 ₺ ve Formsuz
😱😱😱😱
Adamsın cevap verdiğin için teşekkürler ederim kurtarma ve kapatma benimkiler %100 garantili yapıyorum tek kaldı taklit hesabı açma ama açan nasıl açıyor var bir şeyi de medya reklam verdim support kabul etmiyor başkasının şeyini yapan nasıl yapıyor form zaten çalışmıyorMedya tarzı diye bişey yok . Direk medya vardır. Ayrıca ona benziyen sistem client supportdur orasida asla kişisel kapanmalar vs ile ilgilenmez. Facebook'a bagli İşletme hesabınız kapattildi ise bir ihtimal yardımcı olacaklardır.
Taklit hesabı için adımlar çok basit ve zaman çalmayacak kadar günceldir. Diğer kapanmalarda süre biraz artar ama yinede sonuç olumlu olur. Formlardan ilerlemeye devam edin. Güzel açıklamalar herşeyi çözer.Adamsın cevap verdiğin için teşekkürler ederim kurtarma ve kapatma benimkiler %100 garantili yapıyorum tek kaldı taklit hesabı açma ama açan nasıl açıyor var bir şeyi de medya reklam verdim support kabul etmiyor başkasının şeyini yapan nasıl yapıyor form zaten çalışmıyor
Çok haklısınız form atınca mesela vpn tarzı bağlanıp atıyorum mail gelmiyor mesela püf noktası açıklamamıdır küçük bir püf nokta varsa ve en güzel hangi form numarası söylerseniz çok sevinirim çok yardımcı oldunuz sohbetiniz bilginiz inanılmaz ☺️Taklit hesabı için adımlar çok basit ve zaman çalmayacak kadar günceldir. Diğer kapanmalarda süre biraz artar ama yinede sonuç olumlu olur. Formlardan ilerlemeye devam edin. Güzel açıklamalar herşeyi çözer.