Alım Kapanan Hesabı Açma Method alacağıma (Alıcıyım)

Rating - 0%
Kapanan hesabı açma formsuz net şekilde çalışan medya tarzı düzgün şekilde kapanan hesabı açma methodu alacağım 2000 TLcivarı form ile gelmeyin düzgün şekilde açan tecil ettirene trink ödemesin yaparım bekliyorum

E

eemedya

Kapanan hesabı açma formsuz net şekilde çalışan medya tarzı düzgün şekilde kapanan hesabı açma methodu alacağım 1.000 TL civarı form ile gelmeyin düzgün şekilde açan tecil ettirene trink ödemesin yaparım bekliyorum
Medya ve 1000 ₺ ve Formsuz
😱😱😱😱

E

eemedya

Medya tarzı diye bişey yok . Direk medya vardır. Ayrıca ona benziyen sistem client supportdur orasida asla kişisel kapanmalar vs ile ilgilenmez. Facebook'a bagli İşletme hesabınız kapattildi ise bir ihtimal yardımcı olacaklardır.

E

eemedya

Diyeceğim tek şey ticaret yaparken dikkatli olunuz Escrow kullanmayi unutmayiniz. Zira medyaciyim diye gezen çok Awel var . Hayırli geceler dilerim 🌹

Rating - 0%
Medya tarzı diye bişey yok . Direk medya vardır. Ayrıca ona benziyen sistem client supportdur orasida asla kişisel kapanmalar vs ile ilgilenmez. Facebook'a bagli İşletme hesabınız kapattildi ise bir ihtimal yardımcı olacaklardır.
Adamsın cevap verdiğin için teşekkürler ederim kurtarma ve kapatma benimkiler %100 garantili yapıyorum tek kaldı taklit hesabı açma ama açan nasıl açıyor var bir şeyi de medya reklam verdim support kabul etmiyor başkasının şeyini yapan nasıl yapıyor form zaten çalışmıyor

E

eemedya

Adamsın cevap verdiğin için teşekkürler ederim kurtarma ve kapatma benimkiler %100 garantili yapıyorum tek kaldı taklit hesabı açma ama açan nasıl açıyor var bir şeyi de medya reklam verdim support kabul etmiyor başkasının şeyini yapan nasıl yapıyor form zaten çalışmıyor
Taklit hesabı için adımlar çok basit ve zaman çalmayacak kadar günceldir. Diğer kapanmalarda süre biraz artar ama yinede sonuç olumlu olur. Formlardan ilerlemeye devam edin. Güzel açıklamalar herşeyi çözer.

Rating - 0%
Taklit hesabı için adımlar çok basit ve zaman çalmayacak kadar günceldir. Diğer kapanmalarda süre biraz artar ama yinede sonuç olumlu olur. Formlardan ilerlemeye devam edin. Güzel açıklamalar herşeyi çözer.
Çok haklısınız form atınca mesela vpn tarzı bağlanıp atıyorum mail gelmiyor mesela püf noktası açıklamamıdır küçük bir püf nokta varsa ve en güzel hangi form numarası söylerseniz çok sevinirim çok yardımcı oldunuz sohbetiniz bilginiz inanılmaz ☺️

131,585Konular
3,269,408Mesajlar
315,485Kullanıcılar
topquizpopSon Üye
Üst Alt