Selamlar Sınırsız DM Basma Ve Kapanmayan Buglu Hesaplar Oluşturabiliyorum. Hesap Başı 50 TL Alıyorum Müşteri Getirene Yarı Fiyatına İndiriyorum Yani 25 TL ye Bir Kişiye Sattım Sıkıntı Çıkmadı Siz de Gönül Rahatlığıyla Alıp Satabilirsiniz.
JjjSelamlar Sınırsız DM Basma Ve Kapanmayan Buglu Hesaplar Oluşturabiliyorum. Hesap Başı 50 TL Alıyorum Müşteri Getirene Yarı Fiyatına İndiriyorum Yani 25 TL ye Bir Kişiye Sattım Sıkıntı Çıkmadı Siz de Gönül Rahatlığıyla Alıp Satabilirsiniz.
EywSelamlar Sınırsız DM Basma Ve Kapanmayan Buglu Hesaplar Oluşturabiliyorum. Hesap Başı 50 TL Alıyorum Müşteri Getirene Yarı Fiyatına İndiriyorum Yani 25 TL ye Bir Kişiye Sattım Sıkıntı Çıkmadı Siz de Gönül Rahatlığıyla Alıp Satabilirsiniz.
Telegram atSelamlar Sınırsız DM Basma Ve Kapanmayan Buglu Hesaplar Oluşturabiliyorum. Hesap Başı 50 TL Alıyorum Müşteri Getirene Yarı Fiyatına İndiriyorum Yani 25 TL ye Bir Kişiye Sattım Sıkıntı Çıkmadı Siz de Gönül Rahatlığıyla Alıp Satabilirsiniz.
Tg: rusinz yazar mısın ?Selamlar Sınırsız DM Basma Ve Kapanmayan Buglu Hesaplar Oluşturabiliyorum. Hesap Başı 50 TL Alıyorum Müşteri Getirene Yarı Fiyatına İndiriyorum Yani 25 TL ye Bir Kişiye Sattım Sıkıntı Çıkmadı Siz de Gönül Rahatlığıyla Alıp Satabilirsiniz.
Kanıtın varmi reis?Selamlar Sınırsız DM Basma Ve Kapanmayan Buglu Hesaplar Oluşturabiliyorum. Hesap Başı 50 TL Alıyorum Müşteri Getirene Yarı Fiyatına İndiriyorum Yani 25 TL ye Bir Kişiye Sattım Sıkıntı Çıkmadı Siz de Gönül Rahatlığıyla Alıp Satabilirsiniz.