Kapatılan hesapları açma (1 Viewer)

Şu aralar inanılmaz bir dalga halinde hemen hemen herkesin Instagrami kapanıyor başta benim olmak üzere giriş yapıyorum kullanici adı şifre ile sms gönderiyor telefona gelen...

Şu aralar inanılmaz bir dalga halinde hemen hemen herkesin Instagrami kapanıyor başta benim olmak üzere giriş yapıyorum kullanici adı şifre ile sms gönderiyor telefona gelen kodu girdiğim de bir hata veriyor

"Hesabın koşullarımızı ihlal ettiğin için kapatıldı. Hesabın nasıl geri alabileceğini öğren" diyor kod geliyor mail ile onun la fotoğraf cekip yolluyorum ama yok yinede açılmıyor ne yapılır nasıl açılır fikri olan var mı ?

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Şu aralar inanılmaz bir dalga halinde hemen hemen herkesin Instagrami kapanıyor başta benim olmak üzere giriş yapıyorum kullanici adı şifre ile sms gönderiyor telefona gelen kodu girdiğim de bir hata veriyor

"Hesabın koşullarımızı ihlal ettiğin için kapatıldı. Hesabın nasıl geri alabileceğini öğren" diyor kod geliyor mail ile onun la fotoğraf cekip yolluyorum ama yok yinede açılmıyor ne yapılır nasıl açılır fikri olan var mı ?
38 at açıldı dicek açılmicak kafana vururumçee:p

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Yanıt yazmak için giriş yapmalısınız
Forum özelliklerini kullanmak ve Level 2 üyelik satın almak için hesabınıza giriş yapın.

Users who are viewing this thread

133,259Konular
3,280,609Mesajlar
319,913Kullanıcılar
pim010Son Üye
Üst Alt