Satım Kapatma Method Anında Vurur

İsteyene ref atılır method satılıktır İnstagram:tlhaofficiall Telegram:tlhaofc

daha böyle birinden method alacaktım kylos55 mi ne orospu cocuguysa dedim dostum demo var mı yani 1 hesap atayım kapanırsa alayım dedim.
Bana sattıkları(sözde) insanların işte allah razı olsun kapattım vs gibi yazılarını gösterdi hesapta almışlar yöntemi vurmuşlar kapamış belli dolandırıcı.
Neyse ikna ettim attım 1 hesap kapat dedim yok dedi yüzü tam gözükmüyor yaw dedim ne alakası var valla dedi işine gelirse.
Neyse dedim başka hesap atayım bu sefede attığım hesap spamlıymış zaten ulan hesabı 1 hafta önce attılar nasıl spam yesin aq.
Anlayacağınız sürekli dümende ibne yok yarısını at methodu atayım filan.Moruk canlı şahit olmadan gözlerinizle görmeden almayın derim.

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Satın aldım arkadaş memnuniyet için elindeki methodları atarak yardımcı olmaya çalıştı ama ben memnun kalmadım belki de bu piyasayı bilmediğim içindir. Piyasadaki methodlar zaten birbirine benzer önceden yeterli detay vermediği için memnun kalmamış olabilirim çünkü selfie kimlik shoplamayı falan bilmiyorum bana uğraştırıcı geldi ama zamanı olan arkadaşlar için alınabilir. (Her hesapta çalışır mı bilmiyorum methodların hiçbirini denemedim)

Satın aldım arkadaş memnuniyet için elindeki methodları atarak yardımcı olmaya çalıştı ama ben memnun kalmadım belki de bu piyasayı bilmediğim içindir. Piyasadaki methodlar zaten birbirine benzer önceden yeterli detay vermediği için memnun kalmamış olabilirim çünkü selfie kimlik shoplamayı falan bilmiyorum bana uğraştırıcı geldi ama zamanı olan arkadaşlar için alınabilir. (Her hesapta çalışır mı bilmiyorum methodların hiçbirini denemedim)
TELEGRAM YOLLAR MISIN?

131,966Konular
3,273,343Mesajlar
316,676Kullanıcılar
Üst Alt