Karşı Tarafı Kendine Güvendirme (1 Viewer)

Joined
Jun 5, 2018
Credits
0
Rating - 0%
Diyelim ki bir insanı kendinize güvendirmeniz lazım.Bunu nasıl yapabileceğini anlatmaya başlıyorum.

1-Güvendiğinizi Hisettirin

Eğer karşıdaki kişinin size güvenmesini istiyorsanız en azından siz ona güveniyormuş gibi yapın.Bunu ona hissettirin.Bu karşıdaki insanın size güvenme oranını artırır.

2-Acele Etmeyin

Karşıdaki insanın size güvenmesi için acele etmeyin.Kimse yeni tanışdığı birisine güvenmez.Belirli bir süre geçtikten sonra karşıdaki kişinin size güvenme oranı artar.

3-Ortak Noktalar Oluşturun

Karşıdaki insan örneğin rap tarzı müzikleri seviyorsa sizde o müzik tarzını sevdiğinizi bir şekilde göstermelisiniz.İlgi alanlarını bilmeniz ve ortak noktalar yaratmanız size güvenme olasılığını artırır.

4-İçten Konuşun

Karşıdaki kişi ile içten konuşun veya öyle olduğunuzu hissettirin.Böyle sohbet ederken vs. isteksiz bir şekilde konuşursanız karşıdaki insan sıkılır,konuşmak istemez.O yüzden içten konuşun,doğal olmaya çalışın :) .

Benim aklıma şimdilik bu kadarı geldi.

Konu alıntı değil ben yazdım :) .
 

NusaybinLi 

Defacer
Joined
Jun 4, 2018
Credits
2,020
Rating - 0%
eline sağlık en güzel yöntem acındırmaktır.Başına yalandan bı kötü olay geçmış gıbı anlatıcaksın fakat sonunuda bılıceksın ve o olayı ezberlıceksın kı bıdaha sordugunda farklı cevap vermeyesın.Her zaman doğru soylekı ne soyledıgını hatırlamak zorunda kalmayasın dıye bı soz varya yalan o ezber işi bunlar tabı kabılıyette lazım
 

Users who are viewing this thread

Top