Kendi Shellini Yazmak (1 Viewer)

Joined
Jun 6, 2018
Credits
0
Rating - 0%
Selamun Aleyküm . Aklıma takılan bir konuyu sormak istedim . Kendi shellimi yazmak istiyorum . PHP öğrenmeye başladım . İnternette php ile ilgili dökümanlar bol ama php ile web shell yazmayla alakalı döküman bulamadım . Tecrübeli olanlar bana yol gösterebilir mi ?

1. sorum = php öğrenmem web hack alanında ilerlememde yeterli mi ?
( varsa php shell yazmayla alakalı döküman çok mutlu olurum )
2. sorum = php ile web shell yazmak sizce mantıklı mı ? (var olanları kullanmak mı daha mantıklı)
3. sorum = php'de yol katettim diyelim . Bunun bir de css i var , tasarımı var .Hepsini öğrenmem gerekiyor mu ?
Bu konuda tavsiyeleriniz nelerdir ?
 

Quaxer

BIRAKTIM
Joined
Jan 9, 2018
Credits
20
Rating - 0%
1 => Hayır
2 => Evet mantıklı. Kendi Shellini Kendin Yapıyorsun ve istediğin gibi her tool ekliyebiliyorsun.
3 => Görsellik Senin için önemli değilse öğrenmeyebilirsin ama zaten php'yi iyi kavrayan birisi css js vs. rahatça öğrenebilir.
 
Joined
Dec 1, 2015
Credits
201,715
Rating - 95.2%
Kendi shellini yazamazsın ancak toplarsın çee piyasadaki shellerin %80'i birbirinden alıntı toplama vs , sıfırdan yapılmış shell sayısı çok az, b34k shell, r57,c99,angel shell, başkada zaten aklıma gelmiyor. senin yapacağın ancak tasarımı farklı birşeyler yapmak olur ve farklı shell toollarını kombine etmek olur, ama yinede kendi açından kullanışlı bir shell yaratabilirsin.

php öğreniyorsan back-end bilmiş olacaksın ancak bunun birde front-end kısmı var yani aslında sen işin sonunu öğreniyorsun o yüzden ön yüz kısmı olan html,css,javascript gibi şeyleride mutlaka öğrenmen gerekiyor.
 

NusaybinLi 

Defacer
Joined
Jun 4, 2018
Credits
2,020
Rating - 0%
Öğrenmeye hevesin varsa öğren bence ha yok ben kendime özel yapayım diyorsan indir bitane güzelce editle dosyaları farklı upload et herseyi kendine ozele çevirebilirsin
 
Joined
Jun 6, 2018
Credits
0
Rating - 0%
Yönlendirme için teşekkürler . Dikkate alacağım . [birini bilmeyince bir taraf eksik kalıyor demek ki öğreniyim gitsin :D]
 

SkullZ 

anlamazdin.py
Joined
Apr 21, 2016
Credits
134,318
Rating - 100%
Php tek başına seni kurtaramıyor. Python, javascript'te bilmen lazım. Web Hack için. Daha sonra tasarım meraklısı değilsen gerek yok öyle css'e falan, fakat önem veriyorsan öğren zaten aşırı basit. :)
 

Users who are viewing this thread

Top