Kendimize Yediremediklerimiz. (1 Viewer)

Joined
Dec 12, 2018
Credits
0
Rating - 0%
öncelikle bu konunun altına doluşacak bazı veletler olacaktır ki onlar kaal de bile değillerdir cevap verme uğraşında da bulunmayacağım. bu piyasaya ilk başlamam politik nedenlerle oldu sosyalist görüşlü olmakla beraber çeşitli niklerle adeta sanal alemde hayalet gibi dolaşmış yemediği bok kalmamış sadece arada ticaret için dolaşıp takıldığımı belirtmek istiyorum.
Bazı akadaşlar var lamerlikleri ve rezilikleri chelaetiyle bazı arkadaşlar da var icraat neden yapmıyorsun diyenler :D
sağdan soldan öğrendiklerinizle bir iki site deface etiniz diye adeta göt gibi dolaşırlar ortada.
kendime gelecek olursam benim bunlara ihtiyacım olmaz kendimi kanıtlama derdinde değilim bir siteye basmak istedim mi basarım!
hiç bir şey buna da engel olmaz kaldı ki bilgi seviyemiz bunlarla ölçülemez ve herkesin ilgi alanları farklı olabildiği gibi tümü de olabilir.şunu da unutmayın ki hayat sanal dan da ibaret değildir işleriniz öncelikleriniz var ise bunlarla uğraşmanız sanal alemi ise
boş vakitleri değerlendirmek kendini geliştirmek veya hacktivizm kültürünü benimsemiş içindeki nefreti kini belirli bir kesimin sitelerinden çıkaran kişilerin de olabildiğini unutmayalım son olarak da yaş kitlesi düşük olabilir buranın ama büyüklerinizle edebiniz ve saygı kuralları prensibinde davranmanızı öneririm şu hayatta ise kimseden ne yardım istedim ne de insanlara merağım ve sevgim oldu.
size de tavsiyem bırakın bu çocukça ergence halleri bırakıp kendinizle kavga edin haksızlıklara karşı gelmeyi kirli zihniyetlerden olmamayı ve rehavete kapılmamayı öğrenin kendi yanlışlarınızı görün insanları suçlamayı ve bahane aramayı bırakın o zaman ne demek istediğimi yeterince anlayacaktır kimseler başka bir konuda görüşmek üzere.
 

Users who are viewing this thread

Top