Kral yanlısı anlamada ben bu kişinin tokatçı olduğunu size söyledim siklemediniz bike beniKanıtları konuya ekle
Ben hatırlamıyorum. Ve kanıt olmadığı sürece umursanmaz.Kral yanlısı anlamada ben bu kişinin tokatçı olduğunu size söyledim siklemediniz bike beni
Kirve sana söylemedim ji zaten ben jackson a söyledim by kışı zaten başlanmıştı tekrar kayıt oldu forumaBen hatırlamıyorum. Ve kanıt olmadığı sürece umursanmaz.
Jackson benim zaten. Kanıt eklenmediği sürece şikayetler umursanmaz.Kirve sana söylemedim ji zaten ben jackson a söyledim by kışı zaten başlanmıştı tekrar kayıt oldu foruma
Yav anlama kıtlığın mi var diyodum ki zaten konu açılmıştı bu kişi hakkında forumda banlandi tekrardan keno kullanıcı adı ile kayıt oldu bak tekrardan birisini tokatladıJackson benim zaten. Kanıt eklenmediği sürece şikayetler umursanmaz.
Kardeşim müneccim boku mu yedim ben iki kişinin aynı olduğunu nasıl bileyim? Kaybol akşam akşam asabımı bozma benim. İyi davranıyorum götünüz kalkıyor.Yav anlama kıtlığın mi var diyodum ki zaten konu açılmıştı bu kişi hakkında forumda banlandi tekrardan keno kullanıcı adı ile kayıt oldu bak tekrardan birisini tokatladı
Hayiridr yav ıkiside aynı tg yi kullanıyorsa ne oluyor o zaman bu iyi davranıyormuş bilmem ne hayırdır amq senin iyiliğine mi kalmışız bizKardeşim müneccim boku mu yedim ben iki kişinin aynı olduğunu nasıl bileyim? Kaybol akşam akşam asabımı bozma benim. İyi davranıyorum götünüz kalkıyor.
okbbHayiridr yav ıkiside aynı tg yi kullanıyorsa ne oluyor o zaman bu iyi davranıyormuş bilmem ne hayırdır amq senin iyiliğine mi kalmışız biz
Milletin götünu yaliyorsunuz rank için gelmiş burda büyüklük taşlıyorKardeşim müneccim boku mu yedim ben iki kişinin aynı olduğunu nasıl bileyim? Kaybol akşam akşam asabımı bozma benim. İyi davranıyorum götünüz kalkıyor.
Puhahahahhaha kimin götünü yaladım? Teklif bana geldi kardeşim veyahut yalamış olsam sanane amına koyayım?Milletin götünu yaliyorsunuz rank için gelmiş burda büyüklük taşlıyor
Işini yapacaksın o zaman teklif gelmiş bilmem ne 😂😂 ne yapabiliyorsun reis telif scripti kodlsyabiliyorum 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 instagramci hackemlar siziPuhahahahhaha kimin götünü yaladım? Teklif bana geldi kardeşim veyahut yalamış olsam sanane amına koyayım?
Şikayetin varsa konu aç burayı daha fazla oyalama.Işini yapacaksın o zaman teklif gelmiş bilmem ne 😂😂 ne yapabiliyorsun reis telif scripti kodlsyabiliyorum 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 instagramci hackemlar sizii
😂😂😂😂 bro chat engeli attin diye ne oldu merak ediyom bir sor bakalım chati kullaniyormusun diyeŞikayetin varsa konu aç burayı daha fazla oyalama.
Şikayetin varsa konu aç burayı daha fazla oyalama.
ya kes sesini amına kodugumun cahil aptalı o adamın forum için verdigi emek moderator olmak için degil foruma bir faydası dokunsun diye rank ile ne alakası var amına kodugumun gerizekalisiMilletin götünu yaliyorsunuz rank için gelmiş burda büyüklük taşlıyor