keno dolandırıcı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rating - 0%
keno adlı üye dolandırıcıdır foruma duyrulur telif scripti aldım çalışmıyor ve beni telegramdan engelledi banlanmasını istiyorum
@keno

note

Dolandırıcıdır, hiçbir konusundan dosya indirmeyin

SOYTARI
Rating - 100%
Jackson benim zaten. Kanıt eklenmediği sürece şikayetler umursanmaz.
Yav anlama kıtlığın mi var diyodum ki zaten konu açılmıştı bu kişi hakkında forumda banlandi tekrardan keno kullanıcı adı ile kayıt oldu bak tekrardan birisini tokatladı

Lastromance

İyi bir oyunun, son söze ihtiyacı yoktur.
Rating - 100%
Yav anlama kıtlığın mi var diyodum ki zaten konu açılmıştı bu kişi hakkında forumda banlandi tekrardan keno kullanıcı adı ile kayıt oldu bak tekrardan birisini tokatladı
Kardeşim müneccim boku mu yedim ben iki kişinin aynı olduğunu nasıl bileyim? Kaybol akşam akşam asabımı bozma benim. İyi davranıyorum götünüz kalkıyor.

note

SOYTARI
Rating - 100%
Kardeşim müneccim boku mu yedim ben iki kişinin aynı olduğunu nasıl bileyim? Kaybol akşam akşam asabımı bozma benim. İyi davranıyorum götünüz kalkıyor.
Hayiridr yav ıkiside aynı tg yi kullanıyorsa ne oluyor o zaman bu iyi davranıyormuş bilmem ne hayırdır amq senin iyiliğine mi kalmışız biz

note

SOYTARI
Rating - 100%
Milletin götünu yaliyorsunuz rank için gelmiş burda büyüklük taşlıyor

note

SOYTARI
Rating - 100%
Puhahahahhaha kimin götünü yaladım? Teklif bana geldi kardeşim veyahut yalamış olsam sanane amına koyayım?
Işini yapacaksın o zaman teklif gelmiş bilmem ne 😂😂 ne yapabiliyorsun reis telif scripti kodlsyabiliyorum 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 instagramci hackemlar sizi

Lastromance

Rating - 100%
Işini yapacaksın o zaman teklif gelmiş bilmem ne 😂😂 ne yapabiliyorsun reis telif scripti kodlsyabiliyorum 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 instagramci hackemlar sizii
Şikayetin varsa konu aç burayı daha fazla oyalama.

Rating - 100%
Milletin götünu yaliyorsunuz rank için gelmiş burda büyüklük taşlıyor
ya kes sesini amına kodugumun cahil aptalı o adamın forum için verdigi emek moderator olmak için degil foruma bir faydası dokunsun diye rank ile ne alakası var amına kodugumun gerizekalisi

Rating - 100%
Alt yönetimde yer alan bir moderatörün bu kadar saygısız konuşmasını kesinlikle kabül edemeyiz. Üyeyi uygunsuz konuşmaktan uyarmışsın bende seni uyarıyorum.

Üyelere karşı sabırlı olmanız gerekiyor. Ortada yapılacak işlemin şuydu.. Konunun incelenmesi için üst yönetime devretmen gerekirdi. Konuyu da kilitleyip. Karşılıklı uygunsuz söylemler çok yanlış.

Kilit.

Lastromance

Rating - 100%
Yaptığım saygısız ve uygunsuz davranışın farkında olup @note adlı üyemizden özür diliyorum. Daha sakin olmam gerekirdi hata etiğimin farkındayım.

İyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,565Konular
3,269,220Mesajlar
315,427Kullanıcılar
bobbobbySon Üye
Üst Alt