@khalidabaszade Hk.

Başlayalım @ibrahim abi ile ilgili olaydan,mfx satışından ban etmişlerdi beni,ben mfx satmadım,pub etmedim ve satmam da sadece kendim kullanmak için cracklamiştim ve kenarda...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başlayalım @ibrahim abi ile ilgili olaydan,mfx satışından ban etmişlerdi beni,ben mfx satmadım,pub etmedim ve satmam da sadece kendim kullanmak için cracklamiştim ve kenarda duruyordu gruba ss attığımda ban yedim bir uygulamayı cracklamak tokata giriyorsa sanalda adam kalmaz Tokatçı olur amk, uygulamanın sahibi diyelim ki bundan rahatsız gitsin dava etsin,mfx satmadan neden ban yedim anlamış değilim...
Hakkımda bir çok şikayet konusu açıldı biliyorum,bu kadar konu açıldıysa bende de sorun vardır demek bunu bir tarafa koyalım, @Chiivas kardeş ile bazı olaylar vardı şikeyet konusu açtı,kendisine de ilettim parayı yarın atacam evde değilim kaç gündür bunu da bir kenara koyak
Olum bir kişi gelsin desin ki bu adam bana tokat atdı bu da kanıtları telafimi yapar sanaldan giderim

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Başlayalım @ibrahim abi ile ilgili olaydan,mfx satışından ban etmişlerdi beni,ben mfx satmadım,pub etmedim ve satmam da sadece kendim kullanmak için cracklamiştim ve kenarda duruyordu gruba ss attığımda ban yedim bir uygulamayı cracklamak tokata giriyorsa sanalda adam kalmaz Tokatçı olur amk, uygulamanın sahibi diyelim ki bundan rahatsız gitsin dava etsin,mfx satmadan neden ban yedim anlamış değilim...
Hakkımda bir çok şikayet konusu açıldı biliyorum,bu kadar konu açıldıysa bende de sorun vardır demek bunu bir tarafa koyalım, @Chiivas kardeş ile bazı olaylar vardı şikeyet konusu açtı,kendisine de ilettim parayı yarın atacam evde değilim kaç gündür bunu da bir kenara koyak
Olum bir kişi gelsin desin ki bu adam bana tokat atdı bu da kanıtları telafimi yapar sanaldan giderim
tamam kanka **crackledin.

uzatmayın arkadaşlar mfx satışı yasak, tabi gerisine karışamayız ancak kurallara uyunuz, mfx cracki sizde varsa bile bunu belirtmeyin çünkü biri gelir sizden ister sizde iylik olsun diye verirsiniz o dangalakta gider sağda solda paylaşır , birdaha böyle birşey olmasın kimseyi böyle şeylerden bizde banlamak istemiyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,942Konular
3,272,961Mesajlar
316,620Kullanıcılar
quizzurb1144Son Üye
Üst Alt