Khalidabaszade n şikayetçiyim // Eray b

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rating - 0%
Merhaba arkadaşlar öncelikle konu biraz düzensiz olucak kusura bakmayın bunun için

Khalid isimli eşşeğe 2 3 ay önce oto mail satmıştım ve o oto yu forumda 3 kişiye daha sattım, ardından otomun çalışmadığı hakkında konular açıldı bunun asıl sebebi, otomun çalışmamasının asıl sebebi @khalidabaszade denen annesi belli babası anonim olan piçin benim otomun yaymasıdır

Hakkımda açılan şikayet konuların sorumlusu bu khalid denen eşşekoğlu eşşektir (not kürtler bunu rahatlıkşa sikebilir kendisi eşşektir çünkü). Kendisi benim oto mailimi yaydı ve otomailim bu yüzden de çalışmaz hale geldi

Yinede Müptezel ve Killer e oto dm sağlıycam arkadaşımdan sunucu bekliyorum,

@khalidabaszade benim hakkımda konular açarak milleti bana kışkırttı ve forumda durduk yere adım tokatçıya çıktı.

Forumdaki üyeliğim, mavi tikim, rankım zerre sikimde değil, artık sadece kendimi geliştirmeye odaklıyım , hakkımda salak saçma söylenenlere inanmayınız gelin olayı düzgün bi şekilde izahını ben size ederim,

@Al Simmons @Killer @Morningstar

Rating - 0%
Böyle script kiddie bile olamayan lamerden beter insanların para verip forumda vip rank almasına neden olanak sağlanıyorki? Gider şimdi xxx forumda mectruy dolandırıcıdır (!) spyhackerzde vip rankım elimden alındı diye konu açar çee, vip üyelik vereceğiniz kişilerin en azından hack hakkında bilgisi varmı yokmu diye teyit edin yaw çee çee çee çee

Rolex

SOYTARI
Rating - 0%
Merhaba arkadaşlar öncelikle konu biraz düzensiz olucak kusura bakmayın bunun için

Khalid isimli eşşeğe 2 3 ay önce oto mail satmıştım ve o oto yu forumda 3 kişiye daha sattım, ardından otomun çalışmadığı hakkında konular açıldı bunun asıl sebebi, otomun çalışmamasının asıl sebebi @khalidabaszade denen annesi belli babası anonim olan piçin benim otomun yaymasıdır

Hakkımda açılan şikayet konuların sorumlusu bu khalid denen eşşekoğlu eşşektir (not kürtler bunu rahatlıkşa sikebilir kendisi eşşektir çünkü). Kendisi benim oto mailimi yaydı ve otomailim bu yüzden de çalışmaz hale geldi

Yinede Müptezel ve Killer e oto dm sağlıycam arkadaşımdan sunucu bekliyorum,

@khalidabaszade benim hakkımda konular açarak milleti bana kışkırttı ve forumda durduk yere adım tokatçıya çıktı.

Forumdaki üyeliğim, mavi tikim, rankım zerre sikimde değil, artık sadece kendimi geliştirmeye odaklıyım , hakkımda salak saçma söylenenlere inanmayınız gelin olayı düzgün bi şekilde izahını ben size ederim,

@Al Simmons @Killer @Morningstar
dostum benım gözumde suclu sensın muptezel ısımlı arkadas bana yazdı otoyu ben sana verdımmı falan dıye ben hıc kımseden oto almadım ama sen arakdasa iade gecmemek ıcın yok otoyu rolexe ona suna verdın demıssın konusmalar var elımde malesef.

Büyük İskender

Müsteşar
Rating - 100%
Ekli dosyayı görüntüle 31520

Ekli dosyayı görüntüle 31522

Gerekli kanıtlar benim tarafımdan atıldı sebebi @Eray B adlı üyenin telefonda olması.
Resmen bana iftira atılıyor,gelsin kanıtlasın otoyu ona benim attığımı,otoyo kimseye salmadım, yazdığı mesaja bakın sizce de çok gerçekçi değilmi :D,ne yani adamın önceden erayla konuşup bunları yapmadığı ve ya erayin ya da başka bir arkadaşının hesabı olmadığı ne malum, dediğim gibi gelsin kanıtlasın ona otoyu attığımı, razıyım ban oluyum ama resmen bildiğin iftira atıyorlar

Ekli dosyalar

• Screenshot_2022-03-19-18-01-32-678_ir.ilmili.telegraph.jpg
    Screenshot_2022-03-19-18-01-32-678_ir.ilmili.telegraph.jpg
    720.2 KB · Görüntüleme: 16
Rating - 0%
dostum benım gözumde suclu sensın muptezel ısımlı arkadas bana yazdı otoyu ben sana verdımmı falan dıye ben hıc kımseden oto almadım ama sen arakdasa iade gecmemek ıcın yok otoyu rolexe ona suna verdın demıssın konusmalar var elımde malesef.
Bende müptezelin yaptığınu sandım, ama o yapmamış, kimin yaydığını bilmiyordum, otoyu verdiğim her kişiye sen yayfın vs.. Yazdım ama bu it aklımfan çıkmış, yani otoyu yaydın yazmam sadece müptezele özel bişey değil

Killer

SOYTARI
Rating - 0%
Telegram'da bulunan İbrahim adlı üye yeterli kanıtı sağlayamadığından herhangi bir işlem yapılmaması şu anda en doğrusu olacaktır.

Geçerli bir kanıt bulunursa PM üzerinden belirtirsiniz.

Konunun uzamaması adına kilitliyorum.

Killer

SOYTARI
Rating - 0%
1 saattir kanıt arıyoruz ve karşımıza çıkan sonuçlar bunlar;

@Eray B vakti zamanında otoyu Khalid'e atarken log eklemiş ve toplaması için eklenen hesapları Eray B görebiliyormuş, 3-5 Şubat tarihleri arasında @khalidbaszade adlı üye xalid1905 adlı bir şifre giriyor, Xalid de Telegram'daki kullanıcı adı bu da girenin xalid olduğunu doğruluyor.
İbrahim adlı Telegram grubunda bulunan üye otonun 0 halini @Eray B adlı kullanıca atıyor ve şifrenin xalid1905 olduğu ortaya çıkıyor :D bu da otoyu atanın khalidbaszade olduğunu doğruluyor. Bu sebeplerle khalidbaszade'nin otoyu yaydığı ortaya çıkıyor ve banlanıyor.

Yukarı da belirttiğim her şeyin tarihli bir şekilde kanıtı var, isteyen admine Telegram üzerinden iletirim, video vs olduğu için buraya ekleyemiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,602Konular
3,269,626Mesajlar
315,550Kullanıcılar
suleisik94Son Üye
Üst Alt