Kısa sürede 10$ (dogecoin) kazanma (1 Viewer)

Merhaba arkadaşlar bu gün sizlere kısa sürede 10 dolar kazanmayı anlatıcam. NOT:PARAYI DOGECOİN OLARAAK ÇEKE BİLİYORUZ,CEKİMİ YAPMAK İÇİN DOGECOİN CÜZDANINIZDAKİ KODU...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba arkadaşlar bu gün sizlere kısa sürede 10 dolar kazanmayı anlatıcam. NOT:PARAYI DOGECOİN OLARAAK ÇEKE BİLİYORUZ,CEKİMİ YAPMAK İÇİN DOGECOİN CÜZDANINIZDAKİ KODU KOPYALAYARAK UYQULAMADAN ÇEKİMİ YAPA BİLİRSİNİZ.
Peki nasıl kazanıcaz?
1.İlk önce play storeden şu uyqulamayı indiriyoruz.
uyqulama:

https://cats.garden/

https://cats.garden/share/index.html?branch=899T08SY
Not:uyqulama ödeme yapıyor youtubeden araştıra bilirsiniz,play store tarafından dogrulanan uyqulama.
2. Şimdi uyqulamayı açıp facebookla kayd oluyoruz,referans kodu isteyecek sizden kaud olduktan sonra,bu kodu yazarsanız 0.3$ la başlıyorsunuz,yazmazsanız 0.3$ gelmez.
kod:899T08SY
kayd olduk geldik para kasmaya.
şimdi uyqulamada kedileri büyütüpte para kazana biliyoruz ama bunu size tafsiye etmem,baya zamanınızı alır. Bizim para kasma taktiğimiz şu olucak: referans kodumuzla arkadaş davet etmek, yaklaşık 20 arkadaş davet ettiğinizde 8$ kazanıyoruz. Davet edicek arkadaşı nerden bulcaz dediğinizi duyar gibiyim. Şimdi kendimiz facebook hesapları açıyoruz,uyqulamanı klonlayıp açtığımız facebook hesapları ile kayd olup,kendi referansımızı gircez,ben bu yontemle 1 gün içinde 9$ topladım yarın 10$ yapıp çekicem,görüntü:Screenshot_2020-09-15-21-33-26-740_com.catsgarden.jpg
konum bu kadardı,anlamadığınız birşey olursa yorumlarda belirtin,iyi forumlar.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Merhaba arkadaşlar bu gün sizlere kısa sürede 10 dolar kazanmayı anlatıcam. NOT:PARAYI DOGECOİN OLARAAK ÇEKE BİLİYORUZ,CEKİMİ YAPMAK İÇİN DOGECOİN CÜZDANINIZDAKİ KODU KOPYALAYARAK UYQULAMADAN ÇEKİMİ YAPA BİLİRSİNİZ.
Peki nasıl kazanıcaz?
uyqulama: https://cats.garden/share/index.html?branch=899T08SY
Not:uyqulama ödeme yapıyor youtubeden araştıra bilirsiniz,play store tarafından dogrulanan uyqulama.
2. Şimdi uyqulamayı açıp facebookla kayd oluyoruz,referans kodu isteyecek sizden kaud olduktan sonra,bu kodu yazarsanız 0.3$ la başlıyorsunuz,yazmazsanız 0.3$ gelmez.
şimdi uyqulamada kedileri büyütüpte para kazana biliyoruz ama bunu size tafsiye etmem,baya zamanınızı alır. Bizim para kasma taktiğimiz şu olucak: referans kodumuzla arkadaş davet etmek, yaklaşık 20 arkadaş davet ettiğinizde 8$ kazanıyoruz. Davet edicek arkadaşı nerden bulcaz dediğinizi duyar gibiyim. Şimdi kendimiz facebook hesapları açıyoruz,uyqulamanı klonlayıp açtığımız facebook hesapları ile kayd olup,kendi referansımızı gircez,ben bu yontemle 1 gün içinde 9$ topladım yarın 10$ yapıp çekicem,görüntü:Ekli dosyayı görüntüle 8224
Bakalm

Peki nasıl kazanıcaz?
uyqulama: https://cats.garden/share/index.html?branch=899T08SY
şimdi uyqulamada kedileri büyütüpte para kazana biliyoruz ama bunu size tafsiye etmem,baya zamanınızı alır. Bizim para kasma taktiğimiz şu olucak: referans kodumuzla arkadaş davet etmek, yaklaşık 20 arkadaş davet ettiğinizde 8$ kazanıyoruz. Davet edicek arkadaşı nerden bulcaz dediğinizi duyar gibiyim. Şimdi kendimiz facebook hesapları açıyoruz,uyqulamanı klonlayıp açtığımız facebook hesapları ile kayd olup,kendi referansımızı gircez,ben bu yontemle 1 gün içinde 9$ topladım yarın 10$ yapıp çekicem,görüntü:Ekli dosyayı görüntüle 8224
Eline sağlık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Users who are viewing this thread

133,366Konular
3,281,811Mesajlar
320,515Kullanıcılar
kayaaa12344Son Üye
Üst Alt