Kitap yazma düşüncesindeyim (1 Viewer)

SkullZ 

anlamazdin.py
Joined
Apr 21, 2016
Credits
134,298
Rating - 100%
Merhabalar, kitap yazma düşüncesine girdim ve aşağıdaki yazdığım kitabımdan bir bölüm. Fikir ve görüşlerinizi almak isterim :)

Soğuktu. Hem insanlar, hem de hava. Dondurucu soğuktaki iğrenç ötesi insanlar. Mutlu olduklarını sanıyorlar. Pehh. Mutluluk paran olduğunda değil. Elindekini çok severek kullanırsan mutluluktur. Mutluluk bir duygudur ve gerçek mutluluk her zaman olunmuyor maalesef. Mutluluk bir kadının bel altında değil, yüreğindedir dostum. Gerçekten mutlu olmak istiyorsan yüreğine gideceksin. Engeller olacaktır seni yolundan etmek isteyen. Darma duman edip gideceksin ve her daim sarılmak isteyeceksin. Kaldırdığın tüm kadehler onun adına kalkacak. Edeceğin her güzel söz ona hitaben olacak. Ne kadar sevmeseniz de Huzur’u anne veya babanızın kolları arasında bulacaksınız. Ne kadar nefret etsenizde. Özleyeceksiniz. İnsanlar gibi olmak istemeyip, yolunuza güçlü devam etmek isteyeceksiniz ama olamazsınız. Ağlarsınız. Kırılır, parçalanırsınız. Güçlüler değil duygusuzlar tarafından paramparça edilirsiniz. Tek dayanağınız müzik olur. Müzikle gelirsin kendine. Orada bulursun kendini. Ulan var mı bu dünya da aşkını ilan ettiğin kızın senin omzunda yatması kadar güzel bir şey? Varsa gel bana da söyle. Sakın bir kadına güvensizliği aşılama. Onun için zehirdir güvensizlik. Bir kere güvenmezse sana. Sessizce gider senden ve sende sessizce ağlarsın arkasından. Bir boşluğa düşersin birden. Simsiyah kimsesiz bir boşluğa. "YETER ULAN" diye bağırmak istersin. Sesin çıkmaz. Ağlarsın. Sessiz kadın bitmiş kadındır, bitmiş bir kadın için, sende bitmiş bir adamsındır artık..
 

hax0r.tr

<?php dAyı ?>
Joined
Oct 31, 2016
Credits
0
Rating - 0%
Az önce okudum ben, Metin kardeşimiz güzel yerlere gelecek inşAllah. Allah yolunu ve bahtını açık etsin kardeşim :)
 
H

Hacker047

Serbest bir stilin var , güzel olmuş eğer seçtiğin kelimeler daha özenli ve güzel olursa kısa kısa hikayeler şeklinde bir kitap oluşturabilirsin.
 

Mectruy 

Not Gonna Get Us
Joined
Dec 1, 2015
Credits
201,695
Rating - 94.7%
Sonu iyi bitmiş, bazı yerleri gereksiz zirvalik olmuş. Mesala bunu karşımda biri sesli okusa , kes lan ibne deyip şakkk tokadı basardim. Fazla duygusallık erkek adama yakışmaz
 

Bug

Joined
Dec 2, 2015
Credits
2
Rating - 0%
Bence önce bol bol kitap oku hatta ve hatta öncelikle kalın bir TÜRKÇE SÖZLÜĞÜ oku. Kelime dağarcığın daha da gelişir. Düzgün ve daha anlaşılır bir cümle kurabilmek içinde bol bol kitap okursanız daha da iyi yerlere geleceğiniz kanaatindeyim :) Elimdeki SELMAN KAYABAŞI Serisi bittikten sonra bende KALIN BİR TÜRKÇE SÖZLÜĞÜ alıp okumak istiyorum.

Umarım hedeflerine ve ideallerine ulaşırsın. Selametle.
 
Joined
May 14, 2017
Credits
0
Rating - 0%
Eline sağlık.Umarım iyi yerlere gelirsin.Bu arada seni daha önceden RedTürk Timinde görmüştüm sanki...Nick benzerliğimi yoksa :D
 

Users who are viewing this thread

Top