Kız arkadaşıma doğum günü hediyesi hazırlamak istiyorum

Arkadaşlar hepinize merhaba. Benim uzaktan mesafeli bir ilişkim var. Kız arkadaşıma bir doğum günü hediyesi hazırlamak istiyorum. Maddi değerden çok manevi değer taşısın...

Arkadaşlar hepinize merhaba. Benim uzaktan mesafeli bir ilişkim var. Kız arkadaşıma bir doğum günü hediyesi hazırlamak istiyorum. Maddi değerden çok manevi değer taşısın istiyorum. Aklımda şöyle bir fikir var: bazı insanlara DM yoluyla ulaşıp, onun adını söyletip, "doğum günün kutlu olsun" gibisinden bir şeyler dedirtmek gibi bir fikrim var. Ünlü insanlara kolay nasıl ulaşabiliriz, nasıl yaparız arkadaşlarım?

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Arkadaşlar hepinize merhaba. Benim uzaktan mesafeli bir ilişkim var. Kız arkadaşıma bir doğum günü hediyesi hazırlamak istiyorum. Maddi değerden çok manevi değer taşısın istiyorum. Aklımda şöyle bir fikir var: bazı insanlara DM yoluyla ulaşıp, onun adını söyletip, "doğum günün kutlu olsun" gibisinden bir şeyler dedirtmek gibi bir fikrim var. Ünlü insanlara kolay nasıl ulaşabiliriz, nasıl yaparız arkadaşlarım?
İg :starexbey yazarım bende

Ücretli yaparız tg: rusinz yaz

132,075Konular
3,274,773Mesajlar
316,865Kullanıcılar
yigolidoSon Üye
Üst Alt