Kız konusu hakkında yeni gelisme.!!

Ağalar merabayin biliyorsunuz benim son zamanlarda bi kız mevzusu vardı kızın kardeşi ve annesiyle ben instada takiplesiyorum kızın kardeşi ile birbirimizin storylerine...

Ağalar merabayin biliyorsunuz benim son zamanlarda bi kız mevzusu vardı kızın kardeşi ve annesiyle ben instada takiplesiyorum kızın kardeşi ile birbirimizin storylerine bakıyoruz bugün dikkat çekmek amaçli kuş resmi paylaştım tabi benim kayınço adayı kuşlarla arası çok iyi:) instagram dan 4 lü kategoride kuş resimleri paylaştım ve renkli kuşları sevdiğim doğrudur diye yazdım akşam üzeri kızın kardeşi instagram dan benim geçenlerde ablamla beraber çekinip attığım hikaye gibi abla kardeş beraber çekinip, sonra anne babasıyla ve tüm kardeşler olarak çekinip benim ki gibi 4 lü kategoride paylaşmış ve hikayeye rüya gibi isimli şarkı koymuş acaba kız benim adım atmamamı bekliyor ?10 dk sonra ben story paylaştım kardeşi de görmüş yani bana kardeşi aracılığıyla kendini gösterip birşeyler mi demek istiyor yoksa başka bir amaç mı var? 🤔🤔
Biraz uzun oldu bağışlayın tabii karşılıksız olmaz dileyene 150 credi ikramım olur :))

Moderatörün son düzenlenenleri:
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Algı yapıyor.. kız senin ondan hoşlandığının hissine varmış ve hissi en güzel şekilde yaşıyor sende ona karşılık verirsen sular kaynamaya başlar kızın sana hikayene cevap vereceği bir taktikle paylaşım yap örnek hangi şarkiyi dinlemeliyim instada seçeneği mevcut onu paylaş bakalim hangi şarkıyı sana önerecek saygılar credit içinde teşekkürler

[CHARGE=150][/CHARGE]

Algı yapıyor.. kız senin ondan hoşlandığının hissine varmış ve hissi en güzel şekilde yaşıyor sende ona karşılık verirsen sular kaynamaya başlar kızın sana hikayene cevap vereceği bir taktikle paylaşım yap örnek hangi şarkiyi dinlemeliyim instada seçeneği mevcut onu paylaş bakalim hangi şarkıyı sana önerecek saygılar credit içinde teşekkürler

-=Stripped Content=-
Kızla birbirimizi takip etmiyoruz 😕 kardeşi aracılığı ile haberleşiyoruz?

Kankam o değilde korktuğum şey kaş yarayım derken göz çıkartmak olur kızın ablası değilse kız senden hoşlanıyorsa ya

132,071Konular
3,274,675Mesajlar
316,850Kullanıcılar
AdadoSon Üye
Üst Alt