Kolpa ibiza17 ve yancısı adsız1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Pintbos 

t.me/pierkamil
Rating - 100%
Merhaba yeniden bir gezgin vakası @ibiza17 adlı arkadaş kendi telegram grubuna adam çekebilmek için @adsız1 adlı kolpa arkadaşı ile dümenden tiktok jeton açığı var gibi davranıyordu ona birkaç soru sordum foruma sallayıp ardından bana küfredip chatten arkadaşı ile çıktılar olay olurken @Porezyakup arkadaşımızı telegram sunucusuna gelirse methodu salacağını söyledi sunucunun ise tek şartı bir sadakat testiymiş :D

kanıtlar:
Ekran Alıntısı0.PNGEkran Alıntısı.PNGEkran Alıntısı1.PNGEkran Alıntısı2.PNGEkran Alıntısı3.PNGEkran Alıntısı4.PNGEkran Alıntısı5.PNG

Veznan

Anyway, keep going!
Rating - 100%
Bunlar az önce Lusy e laf atan işe yaramazlar degil mi la
O kadar küfürden sonra hala burdalar mi

Killer

SOYTARI
Rating - 0%
Merhaba @Pintbos, bu tarz şikayet konularında diğer yetkilileri etiketlemen daha önemli, benim henüz hem yetkim hem tecrübem bazı konularda yetersiz kalabiliyor.

@Al Simmons ve @Zns konuyu gördüğü vakitte ilgilenecektir.

Rating - 0%
Merhaba yeniden bir gezgin vakası @ibiza17 adlı arkadaş kendi telegram grubuna adam çekebilmek için @adsız1 adlı kolpa arkadaşı ile dümenden tiktok jeton açığı var gibi davranıyordu ona birkaç soru sordum foruma sallayıp ardından bana küfredip chatten arkadaşı ile çıktılar olay olurken @Porezyakup arkadaşımızı telegram sunucusuna gelirse methodu salacağını söyledi sunucunun ise tek şartı bir sadakat testiymiş :D

kanıtlar:
Ekli dosyayı görüntüle 23887Ekli dosyayı görüntüle 23888Ekli dosyayı görüntüle 23889Ekli dosyayı görüntüle 23890Ekli dosyayı görüntüle 23891Ekli dosyayı görüntüle 23892Ekli dosyayı görüntüle 23893
Dümen gibi duruyordu zaten

Killer

SOYTARI
Rating - 0%
Konu altında dönen mesajlar sebebiyle kilitlenmiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,566Konular
3,269,223Mesajlar
315,428Kullanıcılar
adam123aSon Üye
Üst Alt