Kolpa ibiza17 ve yancısı adsız1

Merhaba yeniden bir gezgin vakası @ibiza17 adlı arkadaş kendi telegram grubuna adam çekebilmek için @adsız1 adlı kolpa arkadaşı ile dümenden tiktok jeton açığı var gibi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba yeniden bir gezgin vakası @ibiza17 adlı arkadaş kendi telegram grubuna adam çekebilmek için @adsız1 adlı kolpa arkadaşı ile dümenden tiktok jeton açığı var gibi davranıyordu ona birkaç soru sordum foruma sallayıp ardından bana küfredip chatten arkadaşı ile çıktılar olay olurken @Porezyakup arkadaşımızı telegram sunucusuna gelirse methodu salacağını söyledi sunucunun ise tek şartı bir sadakat testiymiş :D

kanıtlar:
Ekran Alıntısı0.PNGEkran Alıntısı.PNGEkran Alıntısı1.PNGEkran Alıntısı2.PNGEkran Alıntısı3.PNGEkran Alıntısı4.PNGEkran Alıntısı5.PNG

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Bunlar az önce Lusy e laf atan işe yaramazlar degil mi la
O kadar küfürden sonra hala burdalar mi

Merhaba @Pintbos, bu tarz şikayet konularında diğer yetkilileri etiketlemen daha önemli, benim henüz hem yetkim hem tecrübem bazı konularda yetersiz kalabiliyor.

@Al Simmons ve @Zns konuyu gördüğü vakitte ilgilenecektir.

Merhaba yeniden bir gezgin vakası @ibiza17 adlı arkadaş kendi telegram grubuna adam çekebilmek için @adsız1 adlı kolpa arkadaşı ile dümenden tiktok jeton açığı var gibi davranıyordu ona birkaç soru sordum foruma sallayıp ardından bana küfredip chatten arkadaşı ile çıktılar olay olurken @Porezyakup arkadaşımızı telegram sunucusuna gelirse methodu salacağını söyledi sunucunun ise tek şartı bir sadakat testiymiş :D

kanıtlar:
Ekli dosyayı görüntüle 23887Ekli dosyayı görüntüle 23888Ekli dosyayı görüntüle 23889Ekli dosyayı görüntüle 23890Ekli dosyayı görüntüle 23891Ekli dosyayı görüntüle 23892Ekli dosyayı görüntüle 23893
Dümen gibi duruyordu zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
133,368Konular
3,281,867Mesajlar
318,929Kullanıcılar
samueljibihSon Üye
Üst Alt