Yardım Konu Açarken Yaşadığım Sıkıntılar Ve Konu Açma tutorial lazım yapamıyorum

Rating - 0%
Selam arkadaşlar ben konu açacağım zaman mesela ilk olarak beğeni ve yorum ardından coin kısmı çıksın istiyorum ekliyorum fakat sadece gizli içerik için beğen çıkıyor ve coin gizli yerin dışında kalıyor benim güzel konu açabilen birisinden yardım almam lazım isteğim şu
Konu açınca ilk olarak "gizli içeriği görüntülemek için beğen ve yanıtla" kullanıcı bu işlemleri yaptıktan sonra coin ödesin ve asıl konuyu görsün şimdiden sağolun

Veznan

Anyway, keep going!
Rating - 100%
Kod:
[HIDETHANKS][REPLYANDTHANKS]
Buraya
[/REPLYANDTHANKS][/HIDETHANKS]

Bunların ortasına yazdıkların yorum + beğeni kredili yapmak istersen de :

Kod:
[HIDETHANKS][REPLYANDTHANKS] [CHARGE=kredi miktarı]
Buraya
[/CHARGE][/REPLYANDTHANKS][/HIDETHANKS]

Terorwilson1

SOYTARI
Rating - 50%
Selam arkadaşlar ben konu açacağım zaman mesela ilk olarak beğeni ve yorum ardından coin kısmı çıksın istiyorum ekliyorum fakat sadece gizli içerik için beğen çıkıyor ve coin gizli yerin dışında kalıyor benim güzel konu açabilen birisinden yardım almam lazım isteğim şu
Konu açınca ilk olarak "gizli içeriği görüntülemek için beğen ve yanıtla" kullanıcı bu işlemleri yaptıktan sonra coin ödesin ve asıl konuyu görsün şimdiden sağolun
valla 4 5 aydır forumdayım bir konu acarken yorum yapma zorunlulugunu eklemeyi bende çözemedim :D

131,538Konular
3,269,078Mesajlar
315,368Kullanıcılar
terabyteSon Üye
Üst Alt