Hata böyleYeterli iznin yok ve ya konu silinmiştir
Niye göremiyorumBütün konularmı ? Bazı kategorilerdeki konuları göremezsin.
Vip satın alman gerekir.Niye
Niye göremiyorum
Öyle bişey varmı önceden görebiliyordum shell hacking onları göremiyorumVip satın alman gerekir.
o öncedendi artık giremezsin.Girmek istiyorsan vip satın al ve orda çok güzel shell'ler paylaşılıyor emin ol.Öyle bişey varmı önceden görebiliyordum shell hacking onları göremiyorum
İşi paraya dönüştürdünüz yani??o öncedendi artık giremezsin.Girmek istiyorsan vip satın al ve orda çok güzel shell'ler paylaşılıyor emin ol.
İşi paraya dönüştürdünüz yani??
Ücretli shell , açık paylaşımı![]()
![]()
![]()
Dogru söylüyorsun ama bizedemi yok para yokssa ne yapcaz ??Adamlar shell paylaşıcak biri de başka forumdan gelip onları sömürücek öyle mi olmalı?
Foruma emek veren kişileri de vip veya üst tabaka gibi rütbelere yerleştiriyorlar diye biliyorumDogru söylüyorsun ama bizedemi yok para yokssa ne yapcaz ??
dogru ama o yere gelmek için shelller siteler açıklar ögrenmek ve uygulamak lazım bari 1-2 tane versinlerde geliştirmeye çalışakForuma emek veren kişileri de vip veya üst tabaka gibi rütbelere yerleştiriyorlar diye biliyorum.
Vipe giremiyor arkadaş yeni sustemden haberi yokHangi bölümlere giremediğini ogrenebilirmiyim ?
Bu bölüme hocam burası vip mi acaba haberim yok http://www.spyhackerz.com/forum/forums/paylaşımlar-shell-ve-Şifreler-shares-passwords.8/Hangi bölümlere giremediğini ogrenebilirmiyim ?
Yani rütbe geçmem gerek nasıl oluyor peki postlamı??Şifreler kısmı üye rütbesine kapalıdır.
Yönetimin uygun görmesi lazım dostum. Burda rank sistemi böyleYani rütbe geçmem gerek nasıl oluyor peki postlamı??
Yani rütbe geçmem gerek nasıl oluyor peki postlamı??
Tamam kardeşim o zamn çalışcazYönetimin uygun görmesi lazım dostum. Burda rank sistemi böyle![]()
Yani rütbe geçmem gerek nasıl oluyor peki postlamı??