Normalde bu tarz olaylara atlamama ya da asla ilkci olmak istemem, ama şu son haftalardır son zamanlar geçirdim yaklaşık 300'e yakın para kaybettim. Arkadaş acil vs yazınca çok ihiyacı var diyip önden buyurup kalbini kazanmak istedim fakat yanlış yapmışım. Neyse sorun değil canı sağolsun, Allahından bulsun diyorum.@Kroizen ile aram iyiydi sanırım tanısıyor gibiyim
değmedi 100 200 lira için isim kirletmeyeAllaha Havale Ediyorum
Bende Zamanında Türkiyede Yasak Olan İşler( telefona imei vs. ) Yapan Kişileri Tokatlardım ama yinede pişmanım cocukluk zamanımdı ne kadar tövbe etsemde boş Affı yok. Ulaşma Şansım ise 0.
kardesim escrow kullanın diyoruzNormalde bu tarz olaylara atlamama ya da asla ilkci olmak istemem, ama şu son haftalardır son zamanlar geçirdim yaklaşık 300'e yakın para kaybettim. Arkadaş acil vs yazınca çok ihiyacı var diyip önden buyurup kalbini kazanmak istedim fakat yanlış yapmışım. Neyse sorun değil canı sağolsun, Allahından bulsun diyorum.
eğer yaptığın ticaret adam gibi ise herzaman alını ilkci olur fakat böyle çoluk çocuk yüzünden sanalda güven kalmadıNormalde bu tarz olaylara atlamama ya da asla ilkci olmak istemem, ama şu son haftalardır son zamanlar geçirdim yaklaşık 300'e yakın para kaybettim. Arkadaş acil vs yazınca çok ihiyacı var diyip önden buyurup kalbini kazanmak istedim fakat yanlış yapmışım. Neyse sorun değil canı sağolsun, Allahından bulsun diyorum.
Dostum buraya gelip bunu dile getirmne gerek yok sebebini söyledim ve konu kapandı.kardesim escrow kullanın diyoruz
20 30 lira sana cok bisey olmayabilirkardesim escrow kullanın diyoruz