Kukulatalı Cizvit Papazları & Hackerlar (1 Viewer)

Axis

5566
Joined
Jul 30, 2018
Credits
0
Rating - 0%
Bir takım siber serserilerinin unüforması haline gelmiş orta çağda cizvit papazları günümüzde, ku klux klan ve ulliminati algılatması vari ne idüğü belli oluşumlara özenircesine kullnılan bir giysi sembolü görselini kullanmak forumda moda haline geldi. Buyuurun özendiğiniz tipler herhalde bu olmamalı. hele birde alınına o canım Ay ve Yıldızım nede yakışıyor ya. Ne yaptığınızı hangi algıya hizmet ettiğinizi n farkında olmadığınız kesin. Ha amacınız bu ise o zaman söylenecek başka sözlerimde var tabii ama şimdilik uyarmak istedim.
Oyuna gelmeyin .

PlEOD5.jpg

kOYX6D.jpg

ve bunlarda ne halt ettiğini bilmeyenler
z0EJjj.jpg


İstanbul’da ‘olta’ operasyonu
İstanbul Polisi, internet üzerinden banka sitelerinin web adreslerini taklit ederek, Phishing / "Olta" yöntemiyle kullanıcıların sosyal medya hesaplarını ele geçiren çeteyi çökertti. Bir AVM'ye düzenlenen baskında 14 şüpheli yakalandı.

şimdi Görsel çalışmaların da bu cizvit papazı kıyafeti algılatmalı görselileri kullanırken, özendiğiniz tipler acaba bunlar mı? sanmıyorum. Tek fark bunların giydikleri kırmızı değil gri. Hamd olsun anlınlarının ortasında da Ay ve Yııldız da yok. Tabii hırsızlığı şiar edinmiş bu kişilerin şeref ve haysiyet anlayışının sizlerle alakası da yok ve olamaz . O zaman neden bunların kılığına bürünmeye özeniyorsunuz ve özendiriyorsunuz ki. Ne yaptığınızın farkındamısınız. Anonymous bunu bilinçli yapıyor ya siz.....
 

Users who are viewing this thread

Top