Kurucu Geçme Methodu

Arkadaşlar @Veznan kardeşim kurucu Geçme Methodundan bahsetmiş aslında olay şöyle kurucu ekranı yine açılıyor hesaplarda fakat giriş hiç bir şekilde sağlanamıyor yani kısacası...

Arkadaşlar @Veznan kardeşim kurucu Geçme Methodundan bahsetmiş aslında olay şöyle kurucu ekranı yine açılıyor hesaplarda fakat giriş hiç bir şekilde sağlanamıyor yani kısacası hesaplarınıza eğer methodu uygularsanız hiç bir şekilde giremezsiniz ama giriş yapmanın iki yöntemini buldum bu yöntemle rahatça giriş yapabilirsiniz hesaplara karşı taraf secure basmadigi sürece hesap elinizde kalır gönül rahatlığı ile kullanırsınız geçici bir method bu çünkü kullanıcı adı methodunu public ettiler bile sizi defalarca kez uyardım çoluk çocuğa method salmayın diye bilende kalsın sadece kimseye öğretmeyin diye alın şimdi geçici bir kurucu methodumuz var fakat bu kısa bir süre sonra fixlenecek

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Arkadaşlar @Veznan kardeşim kurucu Geçme Methodundan bahsetmiş aslında olay şöyle kurucu ekranı yine açılıyor hesaplarda fakat giriş hiç bir şekilde sağlanamıyor yani kısacası hesaplarınıza eğer methodu uygularsanız hiç bir şekilde giremezsiniz ama giriş yapmanın iki yöntemini buldum bu yöntemle rahatça giriş yapabilirsiniz hesaplara karşı taraf secure basmadigi sürece hesap elinizde kalır gönül rahatlığı ile kullanırsınız geçici bir method bu çünkü kullanıcı adı methodunu public ettiler bile sizi defalarca kez uyardım çoluk çocuğa method salmayın diye bilende kalsın sadece kimseye öğretmeyin diye alın şimdi geçici bir kurucu methodumuz var fakat bu kısa bir süre sonra fixlenecek
Tg bysmartien ulas bana knka

Benim dediğim bu değil . Bununla kurucu geçilmez yine geri alır . Büyük harf olunca da hesaba fb ile girilebiliyor .

Facebook ile giriş yapılıyor evet kanka ama kurucu methodu ile üç beş komplikasyon daha yaparak ebedi elde tutuyoruz anlatırsak kökten gider method
Bende 4 tane kurucu metodu var . Biri büyük harf ile biri yüz ile diğer ikisi birbirine benzeyen normal kurucu metot . Zaten kimse bir şey anlatmaz artık . 2 gündür bununla alakalı boş boş sallıyorlar çoğu daha denememiş ama sallıyor . Bunu satmaya çalışanlar zaten ayrı bir kafa

132,217Konular
3,277,382Mesajlar
317,209Kullanıcılar
jc733Son Üye
Üst Alt