Kurucu revert

Merhaba arkadaslar oncelikle burada yeniyim. Yarın bir tane instagram sayfasi satin alicagîm. Ilk mailini bilmedigini belirtti. Ben alir almaz kurucu mail kendi acicagim mail...

Merhaba arkadaslar oncelikle burada yeniyim. Yarın bir tane instagram sayfasi satin alicagîm. Ilk mailini bilmedigini belirtti. Ben alir almaz kurucu mail kendi acicagim mail nasil yapabilirim. Bu cocukta baskasindan yani arkadasindan almis. Alirken dikkat etmem gereken seyler var mi? Hesaba 2 k civari para verecegim basina bir sey gelmesini istemiyorum tesekkurler

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Merhaba arkadaslar oncelikle burada yeniyim. Yarın bir tane instagram sayfasi satin alicagîm. Ilk mailini bilmedigini belirtti. Ben alir almaz kurucu mail kendi acicagim mail nasil yapabilirim. Bu cocukta baskasindan yani arkadasindan almis. Alirken dikkat etmem gereken seyler var mi? Hesaba 2 k civari para verecegim basina bir sey gelmesini istemiyorum tesekkurler
Hesabı satin aldığın zaman kod ekranı geçersen bidaha kimse hesabı alamaz ilk sahibi alamayacağı için

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
132,279Konular
3,278,529Mesajlar
317,324Kullanıcılar
AchlsySon Üye
Üst Alt