kv4nc Adlı Orosbu Evladı! / Şikayet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

note

Dolandırıcıdır, hiçbir konusundan dosya indirmeyin

SOYTARI
Rating - 100%
Yarragimi ye tokatlamis Olsaydim Suan Tokatciliktan ban yemem gerekiyordu + ZNS Eski admin bizzat gidip hosting firmasiyla konustu.
😂😂😂😂 oruspu ağızlı insanlar her zaman oruspu olurlar gülüm

note

SOYTARI
Rating - 100%
O Zamanlar Ben Dm basmiyodum + ben sadece yazip geciyodum ve Senin hostingin Red yemedi suspend yedi // BogaHost Kullandigini Söyledin Ve Kendi Aciklamalarinda Dedi ki PSHINGE Kesinlikle izin vermiyoruz.
Annen de öyle diyoruz babamın kartı ile azure geçtim zaten babam beni sikickr diye ağlıyordun

Elessya

Eski Ben Çok Eskide Kaldı.
Rating - 100%
Annen de öyle diyoruz babamın kartı ile azure geçtim zaten babam beni sikickr diye ağlıyordun
O zaman annen hep öyle kalsın. + Aglamadim ki Hesabin icinde Yuklu miktarda para vardi Fatura kitlemesin diye iptal ettim // Magdur Etmemek icin 150 TLLIK telif scsi verdim konusma sikmim yayik agzini illegal izinsiz firmaya kurarsan Tabi ki Kapanir Aptal Herif Dicegim Tek Sey Aylardir Forumdasin illegal izinsiz Hostinge Telif Scsi kurup Suspend Yiyince Tokatci Diyen Avelsin millet keyfinden mi illegal izinli diye belirtiyor özellikle

note

SOYTARI
Rating - 100%
O zaman annen hep öyle kalsın. + Aglamadim ki Hesabin icinde Yuklu miktarda para vardi Fatura kitlemesin diye iptal ettim // Magdur Etmemek icin 150 TLLIK telif scsi verdim konusma sikmim yayik agzini
😂😂😂😂 gül gül oldum ben şimdi sana desem ki anneni ortaya köy hadi böyle yaptığına dair senin annen zaten ortalıkta boşuna koymana gerek yoK burda kendi forumuna üye çekmeye çalışan avel

Elessya

Eski Ben Çok Eskide Kaldı.
Rating - 100%
😂😂😂😂 gül gül oldum ben şimdi sana desem ki anneni ortaya köy hadi böyle yaptığına dair senin annen zaten ortalıkta boşuna koymana gerek yoK burda kendi forumuna üye çekmeye çalışan avel
Kendi forumuma Niye üye cekmeye calisayim? Annende benim karim hadi onuda ortaya koydum 0 IQ APTAL SENI

DEKURLAS

BEN BİR DOLANDIRICIYIM
Rating - 100%
@note dostum boş yapma elessa refi olan adam şimdi burda boş boş konuşma + illegal izinli diye biz keyfimizden mi belirtiyoz aq

Tweety6r 

Never say Never
Rating - 100%
Bu Orosbu Evladı Benden 100 TL Tokatladı benim 100 TL Sikimde Değil ama başkalarını tokatlamasın

Niye Escrow Kullanmadın AmınaKodumun Salağı Demeyin Bende biliyorum Escrow Kullanmayıda 5 Saat Yanıt alamıyoruz zaten

+ Diş Randevum vardı ona yetişmem lazımdı Acelem Olduğu için kullanamadım

Olay Kısa Özet :
ilk Önce 4K Hesap Aldım 40 Tlye 4Kyı Verdi İlk Kendime Çektim Sonra Dedi Elimde 35K Var Daha Var
60'dan bırakırım onuda alayım dedim ipnenin evladı görüldü atıp duruyor.

Dediğim gibi 100 TL Sikimde Olmaz Başklarını Tokatlamasın normalde ben gezginle ESC'siz
ticaret bile yapmam zatende acelem vardı dalgınlığıma geldi diyelim 4K Yı Aldım Geri çekti.

100 TL için tokat atıyolar ne kadar aptal kalitesiz insanlar var amk :D

igsinide Bırakayım @İbrahim el atmak istersen at

Kanıt :
Ekli dosyayı görüntüle 27637

4K 'ya neden 40 tl verdim onuda anlamış değilim neyse​
Knk 4 k için 40 tl çok ben benim 9 k yı 35 e saldım geçmiş olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,567Konular
3,269,231Mesajlar
315,429Kullanıcılar
GlobalProSon Üye
Üst Alt