Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar 'lamba' diyerek üstün espiri düzeyinizi ortaya çıkartıyorsunuz valla nasıl bukadar iyi espiri yapıyorsunuz bu kücümsenicek bişey değil nickim Lamb ama lamba diyosunuz bu kücümsenecek bir espiri değil beni böyle bir espiriye alet ettiğiniz için teşekkürler
Beyler sizlere yakıştıramıyorum bu tür kavgaları.
Hiçkimse başkasına kendini ispat etmek zorunda değil.
Çocuk değilsiniz kaç yaşında insanlarsınız.
Konu kilit...
Senin yüzünden forum'dan ban yemek istemiyorum ama sinirimi çok bozuyon artık gel bu kavgaya son verelim madem o kadar icraatlısın sanalda 7-8 senedir varsın herkezi tanıyorsun Ha ? gel TAG Açalım tag'de ? instagram: escapeomer
Şimdi ömer sakin ol. İlk önce sadece onu söyleyim, @Unbalanced 'in kim olduğunu bilsen karşısında destur çekersin de, söylememi istemiyor. O 2018 türemesi değil, 2010'dan beri sanalda. Yani sen tht'de iken o buraya geldi, o benim bu foruma girdiğim yıl (2016) benden tam 2 gün sonra kayıt oldu ve dostluğumuz o zamandan beri sürmekte. Buraya girdiği hesaplara dait kanıt atsam bir daha konuşamazsın.
Bunlar sadece, benim reel hesabıma yorum attığı hesaplar. Bir daha tanımadığın bir insanla sidik yarıştırmanı önermem. İcraatlerimizin yarısı onunla beraber zaten. Sizin hayal ettiğiniz sunucularda cirit atan birisidir kendisi ki sizin göremediğiniz erişemediğiniz panellere girdik. İnsta hack yapabilen her heçkır türemesi başımıza allah kesiliyor. Hevesinizi kırmak istemem. Neyse, KONU KİLİT.
Yasal Uyarı: spyhackerz.org, 5651 sayılı Kanun kapsamında “Yer Sağlayıcı”dır. Sitedeki içerikler, X, Instagram ve Facebook’ta olduğu gibi, ön onay olmadan tamamen kullanıcılar tarafından paylaşılır. Bu nedenle spyhackerz.org, kullanıcı içeriklerini veya hukuka aykırı paylaşımları izlemek, denetlemek ve araştırmakla yükümlü değildir. Site bünyesinde herhangi bir “saldırı ekibi” bulunmamaktadır ve Türkiye’deki internet sitelerine yönelik zararlı faaliyet yürütülmez. SPYHACKERZ, üyelerin bireysel olarak gerçekleştirdiği hacking içerikli forum faaliyetlerinden sorumlu değildir. spyhackerz.org adı kullanılarak bir saldırı yapılması halinde tüm sorumluluk yalnızca ilgili üyeye aittir.