Linux Otomatik Server Rooter [2001-2015]

Toolu Yapan Kişi Benim Gençler Piyasadaki Oto Rooterlerdan Esinlendim Kodlar O Yüzden Benziyor Ama Tabi Bunda Logları Silebiliyosunuz Ve 2015 Serverleride Rootluyor Farkımız...

Toolu Yapan Kişi Benim Gençler Piyasadaki Oto Rooterlerdan Esinlendim Kodlar O Yüzden Benziyor Ama Tabi Bunda Logları Silebiliyosunuz Ve 2015 Serverleride Rootluyor Farkımız Tarzımızdır Hani :D Bu Arada TurkCrew Toplu Tecavüz Tools2 De Geliyor Canavar Özelliklerle :D Lafı Uzatmadan Dosyayı Paylaşayım

https://github.com/Darkfeyz/rooter/blob/master/rooter.pl

XkAEnR.jpg

bD3LOd.jpg

bc olduktan sonra dosyayı perl Rooter. pl diye açın dosyayı sonra perl Rooter.pl -root komutuyla çalıştırabilirsiniz

muhammed kardeş bu server leri rootlamaya yarar masaüstünde kullanamazsın backconnect olup çalıştırıcaksın o kadar

/var/www/html/demo/rise/modules/book>uname -a
uname -a
Linux devlin2.netsource.co.il 2.6.32-358.el6.x86_64 #1 SMP Fri Feb 22 00:31:26 U
TC 2013 x86_64 x86_64 x86_64 GNU/Linux
/var/www/html/demo/rise/modules/book>perl rooter.pl
perl rooter.pl
Bareword found where operator expected at rooter.pl line 6, near ""en" class"
(Missing operator before class?)
Bareword found where operator expected at rooter.pl line 26, near "<title>rooter
"
(Missing operator before rooter?)
Can't modify numeric lt (<) in scalar assignment at rooter.pl line 6, near ""en"
class"
syntax error at rooter.pl line 6, near ""en" class"
Unrecognized character \xC2 in column 39 at rooter.pl line 26.
/var/www/html/demo/rise/modules/book>

Anlamadigim bir kac olay var 2 kerede ustunde denedim serverin. rarda bulunan exploitleri klasor halinde mi aticaz nasil yapicaz exploiti nereden cekiyor rardan mi yoksa urlden mi cunku exploit not found hatasi aldim 3 kezde tam olayini mantigini anlatirsan bizde ona gore kurcalasak.

daha indirmedim/denemedim fakat yazdıkları sorun githubdan kaynaklanıyor olabilir ,
localde wget ile bir deneme yaptım altta çıktısını paylaşıyorum ;

wget https://github.com/Darkfeyz/rooter/blob/master/local.zip
--2016-09-13 03:36:40-- https://github.com/Darkfeyz/rooter/blob/master/local.zip
github.com (github.com) çözümleniyor... 192.30.253.113
github.com (github.com)[192.30.253.113]:443 bağlanılıyor... bağlantı kuruldu.
HATA: github.com sertifikası doğrulanamıyor. `CN=DigiCert SHA2 Extended Validation Server CA,OU=www.digicert.com,O=DigiCert Inc,C=US' tarafından sağlanmış:
Yerel olarak sağlayıcının kimliği doğrulanamaıyor.
github.com adresine güvenliği gözardı ederek bağlanmak için `--no-check-certificate' seçeneğini kullanın.

• Like
Tepkiler: vec
2.6.32 2015-2016 root exploiti priv8 satılıyor dostum. daha düşmedi piyasaya. veya elinde olan varsa bi zahmet paylaşsın da 1-2 serverda deniyelim.

/var/www/html/demo/rise/modules/book>uname -a
uname -a
Linux devlin2.netsource.co.il 2.6.32-358.el6.x86_64 #1 SMP Fri Feb 22 00:31:26 U
TC 2013 x86_64 x86_64 x86_64 GNU/Linux
/var/www/html/demo/rise/modules/book>perl rooter.pl
perl rooter.pl
Bareword found where operator expected at rooter.pl line 6, near ""en" class"
(Missing operator before class?)
Bareword found where operator expected at rooter.pl line 26, near "<title>rooter
"
(Missing operator before rooter?)
Can't modify numeric lt (<) in scalar assignment at rooter.pl line 6, near ""en"
class"
syntax error at rooter.pl line 6, near ""en" class"
Unrecognized character \xC2 in column 39 at rooter.pl line 26.
/var/www/html/demo/rise/modules/book>
Kardeş win swye işe yarar mı sence mal mısın amk :D :D

131,819Konular
3,271,661Mesajlar
316,283Kullanıcılar
Üst Alt