Beyler 400₺ kadar paraya ihtiyacım var hertulu sosyal medya işi yapilir sc felan satılır destek amaçlı ufak da olsa bişey alirmisiniz?
Telegram:canxlord
Beyler 400₺ kadar paraya ihtiyacım var hertulu sosyal medya işi yapilir sc felan satılır destek amaçlı ufak da olsa bişey alirmisiniz? Telegram:canxlord
Türkiyede yaşıyorumBeyler 400₺ kadar paraya ihtiyacım var hertulu sosyal medya işi yapilir sc felan satılır destek amaçlı ufak da olsa bişey alirmisiniz?
Bizde yaşıyoruz usta da en azından çabalıyoruz bakalımTürkiyede yaşıyorum
Çabalamak yetmiyo be knk doğuştan zengin olmak lazımBizde yaşıyoruz usta da en azından çabalıyoruz bakalım![]()
![]()
Yok be doğuştan zengin olunca sarmaz, emeğinle zengin olunca sarıyoÇabalamak yetmiyo be knk doğuştan zengin olmak lazım
zengin olanların hepsi doğuştan mı zengin? üşengeçliğe alışmışsın boş boş konuşuyorsun adam gibi emek eden pes etmeyen çalışan üşenmeyen kişiler daima başarıya ulaşarak zengin olur bu her sektörde aynıdır.Çabalamak yetmiyo be knk doğuştan zengin olmak lazım
Dayı relax vur dedik öldürdün*zengin olanların hepsi doğuştan mı zengin? üşengeçliğe alışmışsın boş boş konuşuyorsun adam gibi emek eden pes etmeyen çalışan üşenmeyen kişiler daima başarıya ulaşarak zengin olur bu her sektörde aynıdır.
Yok be doğuştan zengin olunca sarmaz, emeğinle zengin olunca sarıyo
Ne diyon olm. Kelimelerine dikkat et .Çalışmaya karsimiyim dedim . Baba parası diye bişey varzengin olanların hepsi doğuştan mı zengin? üşengeçliğe alışmışsın boş boş konuşuyorsun adam gibi emek eden pes etmeyen çalışan üşenmeyen kişiler daima başarıya ulaşarak zengin olur bu her sektörde aynıdır.
Öldürdümü 😂Dayı relax vur dedik öldürdün*
Beyler sakinNe diyon olm. Kelimelerine dikkat et .Çalışmaya karsimiyim dedim . Baba parası diye bişey var
İşin şakasındayım benÖldürdümü 😂
Girişimci olmakKolejlerde okuyup ,özel ögretmenler tarafından ders görüp amarikada üniversite okuyup ceo olmakmı yoksa devlet liseleri ve üniversitelerinde okuyup memur olmak mı ?
Bu ulkede mumkun muGirişimci olmak
Zor ama evet, bir de konudan bağımsız bir sorum olacak. Creditli post nasıl açıyoruz yani coin ekleme komutunu bulamadım bir türlüBu ulkede mumkun mu
Konu açma mı ? Kalpin yaninda paraya benzer 1 işareti var ona dokun coin sayisini gir komutlar gozukecek zaten komuların arasina konuyu yazZor ama evet, bir de konudan bağımsız bir sorum olacak. Creditli post nasıl açıyoruz yani coin ekleme komutunu bulamadım bir türlü![]()
Sağ olasınKonu açma mı ? Kalpin yaninda paraya benzer 1 işareti var ona dokun coin sayisini gir komutlar gozukecek zaten komuların arasina konuyu yaz