Yardım Lütfen dalga gecmeyin...

Rating - 0%
Selamun Aleyküm,

benim 3 tane Snapchat ve 2 tane facenook ve 2 tane Instagram hesabim hacklendi bana onlari Geri alabilmem icin yardimci olur musunuz lütfen ikisi de eski Telefonuma kayitliydi Telefoncuya verdim telefonu sıkışmıştım ve paraya ihtiyacim vardi oda telefonu sifirlamadan satmiş ama snapchat den cikiş yapmiştim Adam herseyi degistirmis lütfen yardim edin ölmüs babamin resimleri herseyi o hesaplardaydi snapchat Support u da erişimin yoksa yardim da yok diyor kimlik resmi selfie videosu bile attim kabul etmediler bana lütfen ya nasil geri hacklenir gösterin yada benim icin hackleyin ama nolur Allah askina yardimci olun

Rating - 100%
cok uzuldum kardesim basin sagolsun insanlar vicdansiz snapchat hesap kurtarmaya baktim herkes sikayet ediyor hesabi kurtaramiyorlar facebook biraz daha iyi hesap kurtarma konusunda direk onlarla destekten iletisime gecebilirsin

Kaligula 

Gaius Julius Caesar Augustus Germanicus
Rating - 0%
Yaşadığınız bu süreçle ilgili olarak uygun bir dil ile ifade edilmiş bir e-posta yazmanızı öneriyorum. İlk adım olarak, durumu açıklayıcı bir şekilde ilgili uygulamaların resmi e-posta adreslerine gönderebilirsin

Örneğin, Snapchat için şu adresi buldum

[email protected]

Bu e-postayı gönderdikten sonra, ilgili temsilciden gelecek dönüşle birlikte sürecin devamını sağlayabilirsin

E-postanızı yazarken açık, net ve nazik bir dil kullanmanız, konunun daha hızlı bir şekilde ele alınmasını sağlayacaktır. Ama tabi kesin değil şansını dene

131,496Konular
3,268,697Mesajlar
315,276Kullanıcılar
SuslaSon Üye
Üst Alt