Arkadaşlar hesap kapatmayı bilen varsa bana yardım edebilir mi lütfen method atsanız bile yeter
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Arkadaşlar hesap kapatmayı bilen varsa bana yardım edebilir mi lütfen method atsanız bile yeter
İhlal formu fix mi bilmiyorum ama, konu ile ilgilenen arkadaşlar olacaktır konunun üste çıkması için +1 yorumArkadaşlar hesap kapatmayı bilen varsa bana yardım edebilir mi lütfen method atsanız bile yet
Çok sağolİhlal formu fix mi bilmiyorum ama, konu ile ilgilenen arkadaşlar olacaktır konunun üste çıkması için +1 yorum
Evet kaç yıl önce kuzenim hesap açtı bi resmin altın da olmamısı gereken bi yorum var o resmi kaldırsam bile yeter fakat kapanmıyor kaç yıldır ve kime yazsam tamam diyip engelliyor 1 kişi dolandırdı en son kendim yapmaya çalışıyorum iştehesapmı kapatmak istiyorsun
taklit atın aqEvet kaç yıl önce kuzenim hesap açtı bi resmin altın da olmamısı gereken bi yorum var o resmi kaldırsam bile yeter fakat kapanmıyor kaç yıldır ve kime yazsam tamam diyip engelliyor 1 kişi dolandırdı en son kendim yapmaya çalışıyorum işte
4 yıldır kullanılmayan profili açık bir hesapNasıl bir hesabi kapatacaksin ? Onu da yazaydin keşke
Denedim 2 kere mail yolladılar her defasında attım kapanmadıtaklit atın aq
gir taklit formuna yolla kimlikli selfieni artık hesapta kimin fotosu varsa
yolla
bağlan almanya
direkt hesabı kapatsınlar
yahu taklit atamıyorsan ölü at mqDenedim 2 kere mail yolladılar her defasında attım kapanmadı
Aynen hiç girilmedi hesaba ppde de kendi resmi var kuzenimin4 yıldır hic mi kullanılmadı? Pp ?
Kardeş sakinyahu taklit atamıyorsan ölü at aq
Öyle desene basittir o yüksek takipçili bir hesaptan taklit atacaksın direk uçar zatenAynen hiç girilmedi hesaba ppde de kendi resmi var kuzenimin
233 takipçisi var 300 lük hesaptan yapsam gider miÖyle desene basittir o yüksek takipçili bir hesaptan taklit atacaksın direk uçar zaten
takliti fln boşver sen instagram adresini fln bırak yada özelden mesaj at yardım edeyim sana233 takipçisi var 300 lük hesaptan yapsam gider mi
Yok ne alaka bide kuzenim diyorsun iyi tanırsın bunu kapatmanın çok yolu var yüksek takipçili ile olur kimlik olur ölüm olur233 takipçisi var 300 lük hesaptan yapsam gider mi
Denizsarrcan__ hesabım bu lütfen yardım herkes engel attı valla yoruldumtakliti fln boşver sen instagram adresini fln bırak yada özelden mesaj at yardım edeyim sana
Kız isen abazalara dikkat et😃Denizsarrcan__ hesabım bu lütfen yardım herkes engel attı valla yoruldum
😂 tamamKız isen abazalara dikkat et😃
ya ölüm belgesi çıkarmayı bilmiyorsa açıkça demiş yapamıyorum diye boş yorum yapmayınyahu taklit atamıyorsan ölü at mq
Forumda mevcutArkadaşlar hesap kapatmayı bilen varsa bana yardım edebilir mi lütfen method atsanız bile yeter
Sovuscu birinin hesabını nasıl kapatırım yardımcı olur musun 300 takipçisi falan varForumda mevcut