'M4R10 Olaylar olaylar ... - Özür (1 Viewer)

Sıl

Son zamanlarda gördüğünüz gibi kırmızılı mırmızılydım
Şimdi ise Şizofren ve Mectruy sağolsun geri döndüm
Her Spy Üyesi yaşamıştır 1 haftlarık ban sürecini
Bu bir haftalık süreçte başka forumlara gidip bok atmak yerine birkaç proje ile işe koyuldum
Şizofren kardeşimin Mectruye ricası sayesinde geri döndüm

Banlanma Sebebimi çok ayrıntıya girmeden löyle anlatayım
Forumda pek hazz etmediğim bir arkadaşımızla bir tartışmaya girdik ve gerçekleri yüzüne vurunca dayanamayıp banladı
@Mectruy @Şizofren Söz daha işim olmaz onunla

Suprise SpyTeam İ'm Back
Hepiniz Aşkımsınız

bir daha olursa ben s.kerim seni.

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
arkadaşim senin banlanma sebebin gerçekleri yüzüme vurman değil aileme küfür etmen istediğin gibi gerçekleri konuşup tartişabiliriz ama aileye küfür etme hakkın yok benden özür diledinmi ?

Aynen mario tolank1 den özür dilemen lazım kimse kimsenin ailesine küfür vs edemez, özür dilemen seni aşağı düşürmez.

"Forumda pek hazz etmediğim bir arkadaşımızla bir tartışmaya girdik ve gerçekleri yüzüne vurunca dayanamayıp banladı"

Şu kısmı biraz daha aç mario nedemek hak etti yada gerçekleri yüzüne vurdum ? ben hesabını açtım çünkü bana söylenen Sizofren tarafından, hesabını başkasına verdiğin ve verdiğin kişinin küfürler etmiş olması, şimdi sen küfür bizzat kendinmi ettin ? öyleyse bilelim ?
Hadi diyelim başkasına verdin şifreni, insan hiç kendi hesbaının şifresini paylaşırmı.

Hesabını meras nickli ismi Anıl olan spastik ergen arkadaşa vermiş o arkadaşta bu hesap üzerinden tolank ve benim ailevi değerlerime kufur etmiştir. Hatta yetmemiş gibi meras isimli salak arkadaş küçük beyni ile benim kişisel sitem olan ahmeth4n.org a basacagini iddia eden bir yazı yazıp bir siteye index olarak atıp benim adıma mirror almış. Meras ne kadar suclu ise gözümde bu arkadaş da o kadar suçludur. Gereğini yapacağını temenni ediyorum , aileye kufur ve yıllarca verilen emek böyle basitçe aşağılanamaz. @Mectruy

@TolanK1 senden kusura bakmamanı istiyorum bir daha olmayacak. Ben açtırdım zaten banını. Bir daha ki sorunda bizzat benimle iletişime geçersen ben vereceğim cezasını.

Yanıt yazmak için giriş yapmalısınız
Forum özelliklerini kullanmak ve Level 2 üyelik satın almak için hesabınıza giriş yapın.

Users who are viewing this thread

133,262Konular
3,280,618Mesajlar
319,919Kullanıcılar
hassssSon Üye
Üst Alt