Sa, beyler carding yapan biri değilim ama tanıdığım carderlar olduğu için işi az çok biliyorum. Şimdi CC düşüren kişiler genellikle phishing yöntemine başvuruyor. Ama ben bunu...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sa, beyler carding yapan biri değilim ama tanıdığım carderlar olduğu için işi az çok biliyorum. Şimdi CC düşüren kişiler genellikle phishing yöntemine başvuruyor. Ama ben bunu riskli görüyorum. Emniyet herkese açık web sayfasını takibe alabiliyor ve bunun yayıldığı kaynakları da inceleyebiliyor. Şimdi bağ bahçe dolaşıp wifi'lerinde wps açığı olan komşuları hacklesek, bunların cc'lerini düşürsek yakalanır mıyız? Sonuçta kimse kredi kartı bilgileri sızdırıldı diye network'ü kontrol etmez? :D

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
fb.me/z3r0fy gel 2 gun once bi SV rootladim sitelerden birinden cc cikti vereyim sana

Konu actim cc paylasmak yasak diye kapatildi :D

Sa, beyler **YASAK** yapan biri değilim ama tanıdığım carderlar olduğu için işi az çok biliyorum. Şimdi CC düşüren kişiler genellikle phishing yöntemine başvuruyor. Ama ben bunu riskli görüyorum. Emniyet herkese açık web sayfasını takibe alabiliyor ve bunun yayıldığı kaynakları da inceleyebiliyor. Şimdi bağ bahçe dolaşıp wifi'lerinde wps açığı olan komşuları hacklesek, bunların cc'lerini düşürsek yakalanır mıyız? Sonuçta kimse **YASAK** bilgileri sızdırıldı diye network'ü kontrol etmez? :D
Yasaq

Sa, beyler **YASAK** yapan biri değilim ama tanıdığım carderlar olduğu için işi az çok biliyorum. Şimdi CC düşüren kişiler genellikle ***unacceptable content** yöntemine başvuruyor. Ama ben bunu riskli görüyorum. Emniyet herkese açık web sayfasını takibe alabiliyor ve bunun yayıldığı kaynakları da inceleyebiliyor. Şimdi bağ bahçe dolaşıp wifi'lerinde wps açığı olan komşuları hacklesek, bunların cc'lerini düşürsek yakalanır mıyız? Sonuçta kimse **YASAK** bilgileri sızdırıldı diye network'ü kontrol etmez? :D
Bklm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,935Konular
3,272,804Mesajlar
316,590Kullanıcılar
shotlordDSon Üye
Üst Alt