Joined
Aug 7, 2018
Credits
50
Rating - 0%
Değerli forum üyeleri cracklı programları gezerken gözüme makale özelleştirici program takıldı. Kendim habercilikle de uğraştığım için çok güzel bir program olduğunu söylemek istiyorum.
Mectury arkadaşımız BU LİNKTEN BU PROGRAMI YANİ MAKALE ÖZELLEŞTİRİCİ PROGRAMI paylaşmış.
Habercilik yapan ve özellikle de adsense hesabı olan ya da yeni adsense hesabı almak isteyen arkadaşlar için ideal bir program. Google de çabuk indexlenmek ve kara listeye düşmemek için makalelerinizin özgün olması gerekmektedir. Google bir süre sizi takip eder ve makaleleriniz genel olarak kopyala yapıştır şeklinde ise sitenize küser.
Sadece haber alanında değil hangi sektörde olursanız olun sitenizin kolay indexlenmesi için makalenin özgün olması en önemli faktörlerden birisi.
Programı ben henüz kullanamadım.Çünkü daha çömezim. Ne demişler çayda demPoliste askerde kıdem. Birde forumda kıdem gerek.kıdemimiz yetmedi.
Ancak prıogramın çalışır olduğunu düşüdüğüm için bu açıklamayı gerekli buldum. Kullanan arkadaş varsa açıklama yaparsa sevinirim. Hem de foruma etkisi olur.
 
Joined
Jun 19, 2018
Credits
0
Rating - 0%
O programın mantığıda büyük ihtimal fakat/ama, kara/koyu gibi kelimeleri değiştiriyordur. Google algoritması çok geniş makale özgünleştirme daha kapsamlı yapılmalı. 200TL satıyorlar bide :) hiç değmez (O programı deneme fırsatım olmadı ama geneli böyle)
 
Joined
Aug 27, 2018
Credits
0
Rating - 0%
Programın varlığından bile şüphem var artık bunları okudukdan sonra incelemk için bir link verirmisiniz.
 

Users who are viewing this thread

Top