Manipülasyon nasıl yapılır

İlk önce dimdik istiklal marşında gibi dur sonra kelimeleri yumuşak bir şekilde ortadan ikiye keserek söyle (bu insanı psikiyatrik bir trans biçimine sokup psikotik belirtiler...

İlk önce dimdik istiklal marşında gibi dur sonra kelimeleri yumuşak bir şekilde ortadan ikiye keserek söyle (bu insanı psikiyatrik bir trans biçimine sokup psikotik belirtiler göstermesini sağlar) ardından eklemek istediğin mesajları doğruyarak suyla seyrelt ardından kırmızı fosforla iyotla efedrinin sentezlenmesini söyle ona ani bir şok geçircektir ardından bir paradoks söyle artık beyni psiko nevroz duruma soktuk
PSİKO NEVROZ NEDİR
psiko nevroz insanın bilinçsizleşmesiyle eşdeğer bir durumdur
evet duruma soktuk daha sonra yavaş yavaş sentezliyoruz ve artık manipülasyon tamamlanmıştıra

İlk önce dimdik istiklal marşında gibi dur sonra kelimeleri yumuşak bir şekilde ortadan ikiye keserek söyle (bu insanı psikiyatrik bir trans biçimine sokup psikotik belirtiler göstermesini sağlar) ardından eklemek istediğin mesajları doğruyarak suyla seyrelt ardından kırmızı fosforla iyotla efedrinin sentezlenmesini söyle ona ani bir şok geçircektir ardından bir paradoks söyle artık beyni psiko nevroz duruma soktuk
PSİKO NEVROZ NEDİR
evet duruma soktuk daha sonra yavaş yavaş sentezliyoruz ve artık manipülasyon tamamlanmıştıra
dayı ne diyon ya MKVMKSDMMVKDS

dayı ne diyon ya MKVMKSDMMVKDS
Sayın Recep tayyip erdoğan olarak random şeklinizden dolayı silivri kapalı ceza evine mahkum edileceksiniz birde üst tarak olduğunuz için tarak kullanmaznız kısmi olarak yasaklanmıştır ve psiko nevroz etkisine elindeki adamın heryere osurup sıçması yani osurduğu zaman sıçıyorum ben

Sayın ******* ****** ****** olarak random şeklinizden dolayı silivri kapalı ceza evine mahkum edileceksiniz birde üst tarak olduğunuz için tarak kullanmaznız kısmi olarak yasaklanmıştır ve psiko nevroz etkisine elindeki adamın heryere osurup sıçması yani osurduğu zaman sıçıyorum ben
anlıyorum hocam

PSİKO NEVROZ NEDİR
.SS

131,801Konular
3,271,501Mesajlar
316,233Kullanıcılar
saooldakankaSon Üye
Üst Alt