Mardin'de feci kaza! TIR'ın freni patladı

Rating - 0%
SONDAKİKA

Mardin’de freni patlayan bir tır 2 araca çarpıyor ve kıraathaneye giriyor ölü ve yaralılar var.
Yine Mardin’de aynı noktada ilk kazanın enkazı temizlenirken freni patlayan başka bir tır oradaki kalabalığın içine daldı, ölü ve yaralılar hakkında bilgi yok!

Rating - 100%
Sabahki gaziantepte yaşanan kazada bildiğim kadarıyla halihazırda olan kaza ortamına giden itfaiye, ambulans ve canlı yayın ekiplerine otobüs çarptı. Şimdi de halihazırda yaşanmış tır kazasında başka bir tır daha gelip kalabalığa dalıyor. Bunların aslında bir kaza değil katliam olduğunu düşünebilen birileri varken, devlet bu 2 olayı idrak etmekte zorluk çekmemeli. Bunlar kaza değil kasten yapılmış şeylerdir.

Rating - 0%
Sabahki gaziantepte yaşanan kazada bildiğim kadarıyla halihazırda olan kaza ortamına giden itfaiye, ambulans ve canlı yayın ekiplerine otobüs çarptı. Şimdi de halihazırda yaşanmış tır kazasında başka bir tır daha gelip kalabalığa dalıyor. Bunların aslında bir kaza değil katliam olduğunu düşünebilen birileri varken, devlet bu 2 olayı idrak etmekte zorluk çekmemeli. Bunlar kaza değil kasten yapılmış şeylerdir.
Tır görüntülerde insanların arasına dalıyor gibi geldi bana.

Rating - 0%
Bu iki feci kazadan sonra bunlar tesadüf olmamalı gibi geldi banada haklısın kardeşim

Rating - 100%
Hem otobüs hem tır kazalarının ilkinde, jandarma ve polislerin gerekli tedbiri almadığını öğrendim (kaza uyarısı, mesafe uyarısı). Mardin Derik'te sık sık tır kazalarının yaşandığını öğrendim. Ve bunun gibi birkaç şeyi öğrendikten sonra bilerek yapılan bir katliam düşüncesinden çıktım. Olan polislere ve jandarma ekiplerine olacak.

131,593Konular
3,269,476Mesajlar
315,499Kullanıcılar
Memo12345Son Üye
Üst Alt