Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mavi tiki yönetim ortak kararla verir yöneticilikte ownerlar tarafından verilir. Çizginizi bozmayın sürekli ban yemeyin uyarılmayın kısacası kurallara uyun gerektiği zaman tikte alırsınız yönetici de olursunuz.
Mavi tiki yönetim ortak kararla verir yöneticilikte ownerlar tarafından verilir. Çizginizi bozmayın sürekli ban yemeyin uyarılmayın kısacası kurallara uyun gerektiği zaman tikte alırsınız yönetici de olursunuz.
Emin ol herkes kalkıp senin söylediklerinin aynısını söylicek mavi tik isticektir böyle basit birşekilde alınamaz forumda aktif kullanıcı ve adam akıllı konu açanlarda var tik genel olarak.
Yasal Uyarı: spyhackerz.org, 5651 sayılı Kanun kapsamında “Yer Sağlayıcı”dır. Sitedeki içerikler, X, Instagram ve Facebook’ta olduğu gibi, ön onay olmadan tamamen kullanıcılar tarafından paylaşılır. Bu nedenle spyhackerz.org, kullanıcı içeriklerini veya hukuka aykırı paylaşımları izlemek, denetlemek ve araştırmakla yükümlü değildir. Site bünyesinde herhangi bir “saldırı ekibi” bulunmamaktadır ve Türkiye’deki internet sitelerine yönelik zararlı faaliyet yürütülmez. SPYHACKERZ, üyelerin bireysel olarak gerçekleştirdiği hacking içerikli forum faaliyetlerinden sorumlu değildir. spyhackerz.org adı kullanılarak bir saldırı yapılması halinde tüm sorumluluk yalnızca ilgili üyeye aittir.