MDP Merkez Demokrat Parti , Meral akşener öncülüğünde kuruluyor gibi haberlerde gördüğüm kadarı ile , ne düşünüyorsunuz bu kadın ve ekibi hakkında arkadaşlar , açıkca...

Merkez Demokrat Partiye Oy verirmisin?

• Evet

Oy: 4 36.4%
  • Hayır

Oy: 7 63.6%

• Kullanılan toplam oy
    11
MDP Merkez Demokrat Parti , Meral akşener öncülüğünde kuruluyor gibi haberlerde gördüğüm kadarı ile , ne düşünüyorsunuz bu kadın ve ekibi hakkında arkadaşlar , açıkca yazabilirsiniz. Birçok kişi bu partiye oy vereceğini söylüyor bunun aslı astarı varmıdır diye bir bakalım SHT ne düşünüyor

Gelecek seçimde bu partiye oy verirmisiniz ankete katılım gösterin arkadaşlar.

Ezbere konuşmak olmaz hiçbir zaman parolalari nedir kimler partiye destek veriyor öğrenmeden bilmeden ülkeye ne kadar faydalari olur anlamadan konuşmak olmaz bence :)

Gençliğe yeni bir oluşum lazımdı fakat MHP'nin AKP'ye destek vermesi sonucu bazı şeyleri yediremediklerinden dolayı ortaya çıkan bir oluşumdur. Pek bir icraat yapacaklarını zannetmem ve şuanda iktidarda olan adamlar yeni çıkan oluşumu %100 ezmek ve ayak altına almak isteyeceklerdir. Birde ne kadar doğru bilmem ama bir söz duydum. Partinin kapıları herkese açıkmış. Hem alevisine, hem solcusuna, hen sağcısına. Bence bu da yeni parti adına bir negatiflik ekleyecektir çünkü Türkiye'de bildiğiniz üzere siyaset kutuplaşma üzerine kurulu.

Bir anlık gazla parti kurarlar herkeste destek çıkar oy vereceğini söyler ( yalan ) .

Bana soracak olursanız; ya kurucu genel başkanlarının tutuklanacağı ya da yakında kapatılacak olan partidir.

Zaten bunlar hiçbir şeyi beceremezler neden diyecek olursanız ( Özellikle Akşener'i gerçekten çok yakından tanırım ) o liderlik vasfı bu insanlarda yok geçmişte de bir kaç yanlışları var. Yani o iş yaş olmaz.

İsmi kötü . Demokrat partinin başına gecseler DP daha iyi görünüyor mdp nedir ? Md5 sandım ilk okuyunca

131,718Konular
3,270,597Mesajlar
315,986Kullanıcılar
utkzu8383Son Üye
Üst Alt