Önemli Mectruy Nikini Kullanan sahtekarlara İnanmayın (!)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rating - 95.8%
Herkese merhaba arkadaşlar bir arkadaşımın Telegramdan haber vermesiyle haberim oldu, bazı kartçı veletler benim nikimle geziyormuş ortamlarda, mesala telegramlarında Mectruy , Mec gibi ifadeler varmış, bir takım sitelere üyelik açıyorlarmış benim nikimi kullanarak hatta ve hatta mail adresi bile açmışlar sanırım nikimin geçtiği, herneyse işte hereksin bilmesini isterimki aşağıdaki adresler dışında asla bir iletişim adresi veya bir mail kullanmıyorum ! sizinle birisi Mectruy gibi konuşursa bilinki sahtedir, veya olup olmadık yerlerde üyeliğimi görürseniz bilinki sahtedir, tek üyeliğimin olduğu forum var türkiyede oda warezm adlı warez paylaşım sitesidir ! herhangi şekilde hiçbir siteye üye olmam görürseniz sahtedir lütfen itibar etmeyin.

Bunlar aslında fazla popüler olmanında zararları, eskiden bizde nikiminizi Billgates yapardık çee

Kullandığım tek telegram adresi oda pasif durumda zaten uzun süredir: https://t.me/mectruy

Kullandığım tek mail: [email protected] (aktiftir mailleri okuyorum)(bu mailden üye olunan yere doğrulama yapılmadıysa bilinki oda sahtedir)

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,556Konular
3,269,146Mesajlar
315,406Kullanıcılar
Üst Alt