Mectruy...

Rating - 0%
SpyHackerz.Com AçıLdıgından Bu zamana kadar Ki Ekipten Eser Yok gibi Belkide Nickleri DeğişenLer Oldu Önceden Hack Sarıyordu Şimdi ki Nesil Hack Namına Birşeyden Anlamıyor Herkeste Ego deNilen Namert Şey Tavan Yapmış ... Önceden Eğitim Ler zevkli Geçerdi Ve herkes Ateşli bir şekilde Savaşırdı Sırf Rütbe için değil Burası Herkezden Farklı olmasını kokan tek bir Nokta Var Oda SPYTeam Bence Saldırı ekibinin Ve TimLerin Yeniden Gözden Geçmesi Gerekiyor Ve Yarım Kalan hikayenın Piyasanın Bizde Buradayız Denilmesini Bilmeleri Gerekir ... Site Tasarım Konusunda Çok Sade Duruyor Birazdaha Canlılık Getirilmesi gerektiğini Düşünüyorum Tabi eski den Tasarım Ve incelik Dikkat çeken Herşey Vardı Spyhackerz İn Tasarımını Bir gözden geçirmeniz Gerektiğini Ve BaZı ssl Hatalarını Yeniden Değerlendirmen Gerektiğini Düşünüyorum .. Yıllardır Buradasın Mectruy Hocam Bayadır Forumda Gözlemliyorum Sanırım Sende Soğumuşssun Bence Bize öğrettiğin gibi önce Seninde Dik durman Ve ekibini Biran önce Derleyip toplamam Gerekiyor Seni Seviyorum Selamlar ...

131,527Konular
3,269,008Mesajlar
315,350Kullanıcılar
RiopanzerSon Üye
Üst Alt