Medya mı değilmi ??

Selam dostlar bugün bir facebook hesabına girdim ve her zamanki gibi medya varmı diye baktım normalde instagram talebi ve facebook talebi yazıyor bu sefer herhalde medya var...

Selam dostlar bugün bir facebook hesabına girdim ve her zamanki gibi medya varmı diye baktım
normalde instagram talebi ve facebook talebi yazıyor bu sefer herhalde medya var
clientte olabilir bilgisi olan varsa yoruma bekliyorum.

Değil dostum, FB Türkiye hiçbir türlü destek yok. Normal reklam desteği bu diğer ek olarak business desteği açık değil.

Eğer hesabın konumu avrupa ise ve ödeme çıkılmış ise IG destek alabilirsin oradan, diğer türlü çöp neyse o.

güzel bişeye konmuşsun h.o
kanka bilgin var mı faceyi ebedi cektim bende ama bu ne kapanan bir hesabım için destek isteye bastım mail geldi facebook görevlisi diye işlem numaranız 93945949549 gibi birşey 2 saat içinde yanıt vereceğiz diyor gönderen kişi facebook maili de case+++939394@support gibi birşey

Değil dostum, FB Türkiye hiçbir türlü destek yok. Normal reklam desteği diğer ek olarak business desteği açık değil.

Eğer hesabın konumu avrupa ise ve ödeme çıkılmış ise IG destek alabilirsin oradan, diğer türlü çöp neyse o.
bussiness reklam desteği kısmıda açık geçenlerde beni +31 amsterdam dan aradılar facebook ekibi

kanka bilgin var mı faceyi ebedi cektim bende ama bu ne kapanan bir hesabım için destek isteye bastım mail geldi facebook görevlisi diye işlem numaranız 93945949549 gibi birşey 2 saat içinde yanıt vereceğiz diyor gönderen kişi facebook maili de case+++939394@support gibi birşey
güzel bi sm çekmen lazım

131,843Konular
3,271,948Mesajlar
316,373Kullanıcılar
barisimSon Üye
Üst Alt