Selam dostlar bugün bir facebook hesabına girdim ve her zamanki gibi medya varmı diye baktım normalde instagram talebi ve facebook talebi yazıyor bu sefer herhalde medya var...
kanka bilgin var mı faceyi ebedi cektim bende ama bu ne kapanan bir hesabım için destek isteye bastım mail geldi facebook görevlisi diye işlem numaranız 93945949549 gibi birşey 2 saat içinde yanıt vereceğiz diyor gönderen kişi facebook maili de case+++939394@support gibi birşeygüzel bişeye konmuşsun h.o
bussiness reklam desteği kısmıda açık geçenlerde beni +31 amsterdam dan aradılar facebook ekibiDeğil dostum, FB Türkiye hiçbir türlü destek yok. Normal reklam desteği diğer ek olarak business desteği açık değil.
Eğer hesabın konumu avrupa ise ve ödeme çıkılmış ise IG destek alabilirsin oradan, diğer türlü çöp neyse o.
TR konumlu ise destek alamazsın uğraşma, zaten business destek olduğu için işlemlerde kısıtlı.bussiness reklam desteği kısmıda açık geçenlerde beni +31 amsterdam dan aradılar facebook ekibi
güzel bi sm çekmen lazımkanka bilgin var mı faceyi ebedi cektim bende ama bu ne kapanan bir hesabım için destek isteye bastım mail geldi facebook görevlisi diye işlem numaranız 93945949549 gibi birşey 2 saat içinde yanıt vereceğiz diyor gönderen kişi facebook maili de case+++939394@support gibi birşey
tr konumlu değil portekiz konumlu bir hesapTR konumlu ise destek alamazsın uğraşma, zaten business destek olduğu için işlemlerde kısıtlı.
tamam kee açıkdır o zaman hesap açarsın kolaylıkla.tr konumlu değil portekiz konumlu bir hesap
mailden dönüş bekliyorum bakalım yapaydan kapanan 20K yı açıcam inşallah açılırtamam kee açıkdır o zaman hesap açarsın kolaylıkla.
Faceyi nerden düşürdün xdmailden dönüş bekliyorum bakalım yapaydan kapanan 20K yı açıcam inşallah açılır
boşver kanka geçen japon düştü 12K reklam faturalandırma vardı oraya destege bastım direk mesajlaşmaya attı facebook partners ile canlı desteğe heyecanladım adam geri aldıFaceyi nerden düşürdün xd
Hm iyiymiş xdboşver kanka geçen japon düştü 12K reklam faturalandırma vardı oraya destege bastım direk mesajlaşmaya attı facebook partners ile canlı desteğe heyecanladım adam geri aldı![]()