Mehmet emir gene iş başındayken yakalandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rating - 100%
Merhaba spyhackerz yöneticileri ve spyhackerz üyeleri. Bugün şans eseri bir durum farkettim. Buğra (@31 Çeken Ördek Yavrusu ) bana bir mesaj attı bir scriptin imgleri gözükme me sorunu ile ilgili. Scripti incelediğmde mehmetin eski youtubede paylaşılan loglu scriptinin tüm logları burda da vardı. Bu durumu mehmet emire yazdım scriptde log olduğunu ve youtubeden free bulduğun apileri koyma diye uyardım. Kendisi bana şu mesajları yazdı

Ekradagadsn Alıntısı.JPG

sonrasında ise ben scripti satıyorsan logu temizleyip satıcaksın öyle şey mi olur yazdım ve yazdığı mesaj

resim_2022-01-16_174747.png

@Mehmet @SkullZ @Al Simmons @İbrahim konuyla ilgilenirsiniz iyi forumlar

Elessya

Eski Ben Çok Eskide Kaldı.
Rating - 100%
Erhanin Load.php pp.phpsini kullandim log v armi yokmu bakmadim hic arti olarak logu koyan SpyAdmini Mehmet. VE suan sinnemadayim aciklama yapmayla hic ugrasamam eve. Gecinnnnccccce detayli log temizlemesi yapip. Satinnnn alan. Arkadaslara. Telafi. Yaparim (not iphonennnnin. Kla vyesinni sikeyim)

Elessya

Eski Ben Çok Eskide Kaldı.
Rating - 100%
+ olarak scripti alan arkadaslar tgden ulassin loglari temizlenmis olucak aptal lamerin koydugu log Ustunde Log Diye beliriyor 😂

Killer

SOYTARI
Rating - 0%
Loglu script satıp ortaya çıkınca hem beni suçlayıp hem satın alanlar yazsın logu temizleyeyim demek ? :D trajikomik.

Konu yönetimce görüşülecek. Kilit

Killer

SOYTARI
Rating - 0%
Tamam bunun icin ban yiyceksem yiyim hadi Loglayan Mehmet onda sorun yok🤣
Olm sen iyice deli ettin kendini la logladım da buraya mı attım logu ? hayır.

Chatte de belirtmiştim zamanında @Zehir hatırlar belki youtubedeki paylaştığım scriptleri kullanmayın dediğimi bir de karı gibi gülüyorsun, akıl almaz bi çocuksun cidden

Killer

SOYTARI
Rating - 0%
Elessya adlı üye banlandı.

Mağduriyeti karşılayana kadar banı açılmayacak ve ek olarak konu açması yasaklandı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,553Konular
3,269,125Mesajlar
315,397Kullanıcılar
fedyahaSon Üye
Üst Alt