MemoryHackers Dll Dump

Memoryhackers tarafından kodlanmış olan dll'leri yayımlıyorum. Hile kodlayan arkadaşlar için yararlı olacaktır içinde mükemmel pointer'lar var. dnSpy program yardımıyla kodları...

Memoryhackers tarafından kodlanmış olan dll'leri yayımlıyorum. Hile kodlayan arkadaşlar için yararlı olacaktır içinde mükemmel pointer'lar var. dnSpy program yardımıyla kodları inceleyebilirsiniz. Dll'ler Pubg Mobile oyunu için yazılmıştır.

-ESP
-AİMBOT
-Radar
-SuspScore

b10a8a4b63b.jpeg

Dll'ler bugün çekilmiştir pointer'lar günceldir. Oyunun algılamıyacağı sağlam enjektör bularak direkt oyuna enjekte edebilirsiniz.
Statü :
UNDETECTED

View hidden content is available for registered users!

Son düzenleme:
Zamanında çok uğraştım bunlara ulaşmak için, ama pointerler offsetler güncel değildir fix yemiştir diye düşünüyorum. Eline sağlık

Edit;
Pointerler ve offsetler güncel, cheater'lar için veli nimettir.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Memoryhackers tarafından kodlanmış olan dll'leri yayımlıyorum. Hile kodlayan arkadaşlar için yararlı olacaktır içinde mükemmel pointer'lar var. dnSpy program yardımıyla kodları inceleyebilirsiniz. Dll'ler Pubg Mobile oyunu için yazılmıştır.

-ESP
-AİMBOT
-Radar
-SuspScore

b10a8a4b63b.jpeg

Dll'ler bugün çekilmiştir pointer'lar günceldir. Oyunun algılamıyacağı sağlam enjektör bularak direkt oyuna enjekte edebilirsiniz.
Statü :
UNDETECTED

thanks

131,861Konular
3,272,084Mesajlar
316,410Kullanıcılar
RitikSon Üye
Üst Alt