merhaba bişey merak ediyorum bir kişi benim adım ve soyadımla yaşadığım şehri ilçeyi buldu egm data 2021 diye bişey varmı 2015 dışında yok diye biliyorum yaşım 15 nasıl buldu...

merhaba bişey merak ediyorum bir kişi benim adım ve soyadımla yaşadığım şehri ilçeyi buldu egm data 2021 diye bişey varmı 2015 dışında yok diye biliyorum yaşım 15 nasıl buldu anlamadım bilgi birisi cevap verebilirmi merak ettim

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
merhaba bişey merak ediyorum bir kişi benim adım ve soyadımla yaşadığım şehri ilçeyi buldu egm data 2021 diye bişey varmı 2015 dışında yok diye biliyorum yaşım 15 nasıl buldu anlamadım bilgi birisi cevap verebilirmi merak ettim
2022 data diye birşey yoktur dostum detaylı anlatmak isterdim ama yasak konu tg varsa at özelden anlatayım

bulunur kardeşim bu forumun yarısıda uğraşıyo bu işlerle mernis 2015 ne :D çoook şey çıktı ondan sonra biraz daha kurcala bulursun checker diye geçiyor bu twitch ifrşalarınıda onlar yaptı ama son 2 gündür siber ya yakaladı bunları yada siberin peşlerinde olduklarını anladıkları için kayboldular hala aktif checker var tavsiye etmem illegal

bulunur kardeşim bu forumun yarısıda uğraşıyo bu işlerle ********* 2015 ne :D çoook şey çıktı ondan sonra biraz daha kurcala bulursun checker diye geçiyor bu twitch ifrşalarınıda onlar yaptı ama son 2 gündür siber ya yakaladı bunları yada siberin peşlerinde olduklarını anladıkları için kayboldular hala aktif checker var tavsiye etmem illegal
@qwkemalk tg salarmısın checker acil kanka ya

132,132Konular
3,275,465Mesajlar
316,954Kullanıcılar
Extnext34Son Üye
Üst Alt