Merhaba, Ben eskilerden..

Rating - 100%
Merhaba dostlar şuraya güzel bir konu açayımda boş zamanınızda okursunuz :d

2009 -2010 yıllarında ufak tefek kodlamayla uğraşıyordum, kodlama dediğimde googleye dork taratıp sqldump ile data çekmeye çalışıyorum.
Bildiğiniz lamerim tabi, İşin güzel yanı o zamanlar piyasada pek fazla kişi yok. Kimler hatırlar bilmem ama Tr'nin ilk dark carding sitesinde geziyordum bilenler vardır tabi darkcarding ile başladı forum ismi daha sonra forum adminleri güzel baskınlar yiyerek ismi darbetürk oldu geçenlerde baktım hala aktif hala yeni cc manyakları var. Konuya gelmeden önden şunu söyliyim CC işine girmeyin başı sonu hata. Ben iz bırakmam yok dikaktliyim vpn kullanıyorum falan dalavere. İnanın kartı giden adam inatçı olursa elinde sonunda size ulaşıyor(hala devam eden 2-3 tane davam var.) ki ben vds alıp öyle dump yapıyordum, neyse ufak tefek paralar topladım gaming kafe açıp sektörden çekildim son 3 yılda yaşadığımız korona kapnma vs mevzularındna dolayı tamamen iflas ettim s*kerler böyle sistemi diyip tekrardan sanala giriş yapmaya karar verdim. ufak tefek scler kurup phising işleri yapıyorum şu aralar, Asıl olaydan bahsetmeyi unuttum Darbetürk demişken ilk forum zamanları forum yöneticileri arasında siber suçlardan bir memur varmış o zamanlar bütün forum ifşa olmuştu bi aralar duymuşsunuzdur ayda kutay vs içeri alındı tamamen bağlantılı olaylar idi. Neyse geçmişe mazi derler ben geri döndüm herkese iyi forumlar!

SlowyCan 

Bozkurt
Rating - 88.9%
Aydalar ne alaka olm ayda layne mevzusunda patladı ducky yüzünden çee. Ayrıca @Slowycan 🌙 pp birini hatırlattımı çee çee
HaCkEr aB pp'si vxcmvnböcvnmçbövcö
Merhaba dostlar şuraya güzel bir konu açayımda boş zamanınızda okursunuz :d

2009 -2010 yıllarında ufak tefek kodlamayla uğraşıyordum, kodlama dediğimde googleye dork taratıp sqldump ile data çekmeye çalışıyorum.
Bildiğiniz lamerim tabi, İşin güzel yanı o zamanlar piyasada pek fazla kişi yok. Kimler hatırlar bilmem ama Tr'nin ilk dark **YASAK** sitesinde geziyordum bilenler vardır tabi darkcarding ile başladı forum ismi daha sonra forum adminleri güzel baskınlar yiyerek ismi darbetürk oldu geçenlerde baktım hala aktif hala yeni cc manyakları var. Konuya gelmeden önden şunu söyliyim CC işine girmeyin başı sonu hata. Ben iz bırakmam yok dikaktliyim vpn kullanıyorum falan dalavere. İnanın kartı giden adam inatçı olursa elinde sonunda size ulaşıyor(hala devam eden 2-3 tane davam var.) ki ben vds alıp öyle dump yapıyordum, neyse ufak tefek paralar topladım gaming kafe açıp sektörden çekildim son 3 yılda yaşadığımız korona kapnma vs mevzularındna dolayı tamamen iflas ettim s*kerler böyle sistemi diyip tekrardan sanala giriş yapmaya karar verdim. ufak tefek scler kurup ***unacceptable content** işleri yapıyorum şu aralar, Asıl olaydan bahsetmeyi unuttum Darbetürk demişken ilk forum zamanları forum yöneticileri arasında siber suçlardan bir memur varmış o zamanlar bütün forum ******** olmuştu bi aralar duymuşsunuzdur ayda kutay vs içeri alındı tamamen bağlantılı olaylar idi. Neyse geçmişe mazi derler ben geri döndüm herkese iyi forumlar!
Tahminen 20 üzeri yaşın var realite'de mücadele etmek varken halen daha burda illegal kovalamak bence pek doğru değil gerçi mücadele edecek pek bişeyde kalmadı neyse başarılar.

Rating - 100%
HaCkEr aB pp'si vxcmvnböcvnmçbövcö

Tahminen 20 üzeri yaşın var realite'de mücadele etmek varken halen daha burda illegal kovalamak bence pek doğru değil gerçi mücadele edecek pek bişeyde kalmadı neyse başarılar.
Anladığım kadarıyla 17-19 yaşında mgye aslanısın :) yaşım 30larda kime nasıl konuşacağını öğrensen iyi olur :)

S

Silinen üye 7004

Anladığım kadarıyla 17-19 yaşında mgye aslanısın :) yaşım 30larda kime nasıl konuşacağını öğrensen iyi olur :)
Yaşı hakkında yorum yapma sebebin eğer profiline yaptığı yorm ise daha önceden siktiğimiz Emre adlı bir sanal kolpasının kullandığı profildi çee ve senin hakkındada herhangi bir kötü yorum yapılmamış tehditvari konuşma çee çee

S

Silinen üye 7004

ducky , grower , eskin hepsi bir biri ile bağlantılı dedim zaten
laynede cc yapan bi emekli carder vardı eskin meskin zart zurt hepsi çöp 2 ship geçen kiral oluyor çee Şafak la gökyarda bunları kullanıp siteleri açtırıp basıyordu kıçlarına tekmeyi cc ile laynede en çok barınanda emekli carderdi

Rating - 100%
laynede cc yapan bi emekli carder vardı eskin meskin zart zurt hepsi çöp 2 ship geçen kiral oluyor çee Şafak la gökyarda bunları kullanıp siteleri açtırıp basıyordu kıçlarına tekmeyi cc ile laynede en çok barınanda emekli carderdi
geçenlerde growerde ifşa olmuş kimlik bilgileri sanalda geziyordu

S

Silinen üye 7004

geçenlerde growerde ******** olmuş **yasak-içerik** bilgileri sanalda geziyordu
Götü kollamayan ifşa olur ya salak gibi sağda solda ego yapmaya çalışan adamın ipini çekerler çırpınır debelenir sadece. Allah ıslah etsin temizinden kazanmak yinede en iyisi ya

131,522Konular
3,268,972Mesajlar
315,333Kullanıcılar
cwozhSon Üye
Üst Alt