Geçen hafta garip bir rüya gördüm bugün gene kabus tarzı bir rüya gördüm bunun nedeni nedir?
BilmiyorumGeçen hafta garip bir rüya gördüm bugün gene kabus tarzı bir rüya gördüm bunun nedeni nedir?
Teşekkür ederim 😊Bilmiyorum
lstltsstostltlzşysydşyşduşduşxyşxyxşylxxylylxBilmiyorum
stres, kaygı ve uyku düzensizliği olabilirGeçen hafta garip bir rüya gördüm bugün gene kabus tarzı bir rüya gördüm bunun nedeni nedir?
😊lstltsstostltlzşysydşyşduşduşxyşxyxşylxxylylx
:/ teşekkürler 😊stres, kaygı ve uyku düzensizliği olabilir
Katılıyorum +1stres, kaygı ve uyku düzensizliği olabilir
normaldir kardeşim çok düşünme daha çok görür sunGeçen hafta garip bir rüya gördüm bugün gene kabus tarzı bir rüya gördüm bunun nedeni nedir?
Stres yok aslında ama çok yorulduğum günler de oluyor genel de :/Katılıyorum +1
Günlük işlerimi yapmaya çalışıyorum yarı da kalıyordu genelde bunu göz önünde bulundurucam teşekkür ederim 😊😊Günlük işlerini yapsan görevlerini tamamlasan çalışsan yatağa girince kabus görmezsin görsen de rüyan güzel olur . Çok fazla düşünmeyi de bırak . Kendine de uyku düzeni oluştur
Yok düşünmüyorum da 3 4gündür aşırı kabus görmeye başladım hayırlısınormaldir kardeşim çok düşünme daha çok görür sun
Ben kabus görmeyi çok seviyorum uyanınca oh amk demek efsane duygu keşke bende görsem ama görmeyeli yıllar olduStres yok aslında ama çok yorulduğum günler de oluyor genel de :/
Günlük işlerimi yapmaya çalışıyorum yarı da kalıyordu genelde bunu göz önünde bulundurucam teşekkür ederim 😊😊
Yok düşünmüyorum da 3 4gündür aşırı kabus görmeye başladım hayırlısı![]()
kabusu gmörüyorum uyanıyorum oh kabusmuş ya die uyuyorum uyanıkken kabus görüyorum bu sefer amkBen kabus görmeyi çok seviyorum uyanınca oh amk demek efsane duygu keşke bende görsem ama görmeyeli yıllar oldu